Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šetřílek Kalousek: 5 tisíc pro Pospíšila?

Kalousek dává Pospíšilovi originální pětitisícovku
Kalousek dává Pospíšilovi originální pětitisícovku  (Autor: David Tesař, David Malík)
Autor: hof, mivrk - 
24. prosince 2010
09:06

Pětitisícovky rozdával svým kolegům při vyslovování nedůvěry vládě jindy šetrný ministr financí Miroslav Kalousek (TOP 09). Že by se ministr, který je zastáncem škrtů, výjimečně rozšoupl?

„Nebyly ale pravé, šlo jen o napodobeniny. Pan Kalousek je dával svým známým u příležitosti svých padesátých narozenin,“ řekl Blesku ministr spravedlnosti Jiří Pospíšil (ODS).

Kalousek prozradil, že šlo o jakési upomínkové listy na jeho jubileum. „Je to jen legrace. Ve skutečnosti ale narozeniny s kolegy oslavím až v lednu, teď nemám na nic čas,“ svěřil se místopředseda TOP 09.

sakra ( 27. prosince 2010 13:20 )

Kalousek pošle občanům opět složenky, ale s vyšší částkou než letos. V rozpočtu 135 mld. a dalších 140 mld. v dluhopisech. Tedy zatím.

komentator ( 25. prosince 2010 09:53 )

Odéesáci mají smutné Vánoce. Slušný Michálek ze Státního fondu životního prostředí jim překazil velkou zlodějinu. 500 milionů korun ze silně předražené zakázky na modernizaci čistička vod v Praze se nedostane do pokladny ODS.

vojjaksvejk ( 25. prosince 2010 00:15 )

V ČR lze dále škrtat. dokud nebudou nebožtíci po smrti propadávat v krematoriu roštem.Ale i to lze tajnou dohodou a vládním nařízením obejít stačí jim jen před ztuhnutím rozpažit .

komentator ( 24. prosince 2010 15:32 )

Kalousek a jeho lidi dojí státní kasu ve velkém stylu! Kalouskův přtel Háva (jeho firma Omnipol) inkasoval NEUVĚŘITELNÝCH 890 milionů korun od české armády za "pomoc" při nákupu 4 dopravních letadel. To je zlodějina jako Brno!ˇ Kalousek kryje špinavé kšefty Hávy. Kalousek to nedělá z pouhého přátelství. Informovaní lidi tvrdí, že Háva se o lup dělí s Kalouskem!

broucajz ( 24. prosince 2010 11:50 )

byla na Ministerstvu financí vždy výplata všem vyplácena ve zcela nových bankovkách a pokud byly vydány pamětní mince, tak každý dostal dvě do výplatního sáčku (jako součást výplaty, ne navíc).

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa