Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Takto bourala Zuzana Paroubková!

Autor: šim, jos, Eva Hofrichterová - 
3. října 2010
09:00

Horší než srážka s blbcem může v některých situacích být srážka s luxem. Teď už to ví exmanželka bývalého šéfa ČSSD Jiřího Paroubka Zuzana
(52). Ta v pátek kuriózním způsobem bourala u čerpací stanice v pražských Stodůlkách, když porazila vysavač a najela na střechu auta stojícího vedle ní!

Nálepku "začátečník" nemá paní Zuzana na svém volkswagenu asi nadarmo. Obsluhu pražské benzinky v pátek kolem 16. hodiny svým řidičským uměním pořádně zaskočila.

Spojka ji "vykopla" na střechu dalšího auta

„Zdemolovala nám celý vysavač i auto našeho zákazníka. Ono to vypadá krkolomně, ale zas tak složité nebylo na to auto najet,“ řekl Blesku čerpadlář. Ani další řidiči svědci nevycházeli nad kaskadérským kouskem Paroubkovy exmanželky z údivu. „Chtěla vyjet od luxu a evidentně při couvání pustila příliš rychle spojku, takže ji to vymrštilo až na střechu vedle stojícího vozu. Tohle asi dokáže jen paní Zuzana Paroubková,“ řekl Blesku pobaveně jeden ze zákazníků.

Za volantem Blesk paní Zuzanu přistihl naposledy v březnu. Kvůli šnečí rychlosti na ni někteří řidiči dokonce troubili. Tentokrát to ale s přišlápnutím plynu trochu přehnala. Včera poté poslala Blesku SMS: „Jsem v pořádku.“ Podle policie Paroubková nenadýchala žádný alkohol. „Při couvání najela do stojanu s vysavačem. Předběžná škoda je 370 tisíc,“ řekla mluvčí policie Jana Rösslerová. Kvůli podezření, že se Paroubková nevěnovala řízení, předala policie věc magistrátu.

Investuje do výuky řízení?

Bývalá paní premiérová záhadně zbohatla na prodeji pozemků v Horním Maxově. Pozemky, nakoupené za necelý milion, se jí podařilo prodat za skoro pět milionů korun. V roce 2009 si za tyto peníze v pražských Stodůlkách koupila luxusní byt. Možná by část financí mohla investovat do lekcí řízení a své motoristické dovednosti výrazně zlepšit.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

komin ( 4. října 2010 09:18 )

presne vystihuje situaci

komin ( 4. října 2010 09:18 )

a ostatni , aby se obavali o zivot

komin ( 4. října 2010 09:17 )

bruntal to dokazou jen Pablbkovic

vagen ( 4. října 2010 09:05 )

Jyrka ji sehnal protekcne ridicak a takhle to dopadlo

vagen ( 4. října 2010 09:04 )

tohle by ani Bem nedokazal , co ta prazvlastni bytost

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa