Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sexydračice Kovářová svádí kolegy

Barták něžně líbá ruku Kovářové
Barták něžně líbá ruku Kovářové  (Autor: ČTK)
Autor: map, hof - 
2. března 2010
06:03

Snad je to pověstí sexydračice, která se ve své knize vyzpovídala z touhy být znásilňována dvěma muži. V každém případě ministryně spravedlnosti Daniela Kolářová »svádí« své kolegy na vládě.

Ministr vnitra Martin Pecina se už dřív přiznal, že mu podstrkuje na talířku sýry, i když by se spíš měl v jídle krotit… Ministr obrany šel ale ještě dál – Kovářová ho svádí ke starosvětským gestům.

A co na líbání ruky od kolegy říká přitažlivá ministryně? „Jde o společenskou formu pozdravu, která není v mém okolí úplně výjimečná,“ odpověděla Blesku Kovářová.

A pak kápla božskou: „Je ale pravda, že z ministrů mě tímto způsobem zdraví jen Martin Barták.“

anasyi ( 2. března 2010 17:55 )

beda,ty jsi jim zaplatil za pravnika,protoze si byl v soudnim sporu neuspesny.Nejde mi akorad do hlavy,jak soud dosel k tomu,ze si strana neuspesna v soudnim rizeni.Ty jsi defakto prisel o 51.000,-kc.Oni defakto spolehali na tvoji nevedomost.A nehlede,pokud na tebe podali zalobu,o zruseni vypovedi,mel jsi dostat moznost se k tomu vyjadrit a nalezite byt soudem poucen a zalobce tez.ty mas svobodnou volbu se rozhodnout,jestli budes pracovat tam a tam, a z tveho pohledu dochazelo k neplneni zamestnavatele,tzn.,placeni za prescasove hodiny.Pokud jsi pred soudem prohlasil ze nesouhlasis se zrusenim vypovedi ale ze trvas na povinnosti zamestnavatele,nemohl soud na zaklade tveho nesouhlasu,vydat takove rozhodnuti,defakto te nuti aby jsi v zamestnaneckem pomeru pokracoval,i pres to ze si zamestnavatel neplni vuci svym zamestnancum povinnosti.Kazdy ma svobodnou volbu ukoncit zamestnanecky pomer,a nehlede ty si uvedl svuj duvod a nehlede ty sis mohl hledat i praci,kde by te zamestnavatel neokradal.Pokud mas vse podlozene,domahej se ze jde o neopravnene obohacovani,ze strany zamestnavatele.

beda888 ( 2. března 2010 16:42 )

půjdu do toho s tebou. Má ráda přesilovku 2 na 1. Já dal v práci výpověď, že mi dluží za přesčasy a ve finále mě zažalovali, že chtějí zrušit moji výpověď. U soudu jsem to prohrál a z dlužné 31 tis., kterou jsem měl dostat jsem jim naráz já dlužil 20tis. za náhradu nákladů pro jejich právníka. Ten si např. účtoval svoji cestu z Ostravy do Plzně k soudu Mazdou na částku 9.000,-Kč. Takže jsem musel vyklopit naráz 20tis.Asi ani nemusím psát, jak reagoval na splátkový kalendář. Šmejdi právničtí. Asi študovali u nás v Plzni.

anasyi ( 2. března 2010 16:14 )

uz jsem pochopila,proc nemate zajem o moji stiznost na postup soudni exekutorky,asi proto,ze nemam vocas,no pokud by bylo nutne,necham si nejaky nasadit a prijdu vam ho ukazat na ministerstvo a tim,ze vam osobne vysvetlim o co mi vlastne jde,nebojte celou dobu budu rzet ten vocas v ruce

anasyi ( 2. března 2010 16:10 )

ona nemusi mit ani internet,aby prozivala orgasmus,ji staci sedet opravdu jen v parlamentu

anasyi ( 2. března 2010 16:08 )

gogo,Kajinka si tahle dracice sexualni,nechava jako bonbonek.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa