Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Paroubková: Vzteká se kvůli botičkám od Diora!

Navíc nápis Dior hovoří jasnou řečí...
Navíc nápis Dior hovoří jasnou řečí...  (Autor: Jiří Černohorský, Tomáš Vrbenský)
Autor: jos - 
25. ledna 2010
14:49

AKTUALIZOVÁNO: Boty od Diora jdou a všechno pěkné pošlapou?! Manželku šéfa ČSSD Jiřího Paroubka, Petru, pořádně rozzlobila zpráva Blesk.cz o luxusních střevíčkách od Diora, které obula své tříměsíční dceři Margaritě na sobotním křtu.

Botičky to jsou krásné, o tom žádná. Navíc nápis Dior hovoří jasnou řečí - zde se křtí "malá princezna", na jejíchž nožkách nemají botky za pár korun co dělat. Situace se ale stává lehce paradoxní, když si uvědomíme, jak rád se šéf ČSSD ve svých projevech přimlouvá za chudé lidi žijící na hranici sociálního minima.

Poté co Blesk.cz na přehnanou okázalost křtu poukázal, přispěchala paní Petra se svým tradičním dodatečným prohlášením: "Zmíněnými botičkami, stejně jako vším oblečením a doplňky potřebnými k obřadu, naši Margaritu obdarovala má nejlepší přítelkyně a kmotra Margarita Dellaporta zcela v duchu tradic každého křtu. Dětské hedvábné botičky Dior jsou speciálně určené pro křest a dodávají se v luxusní krabici Dior. Dárků dostala naše Margarita mnohem více. Ne všechny se pochopitelně hodily k okamžitému použití." Střevíčky stojí minimálně 1700 Kč, ať je kupuje kdokoliv...

Video  Paroubkovi o víkendu křtili dceru Margaritu Elišku  - Pavel Machan
Video se připravuje ...

Ještě dále zašel při omlouvání luxusu šéf marketingu ČSSD Petr Dimun, jenž článek o botičkách označil za "nechutný útok médií", který využívá "nejnižší pudy lidí". Dimun také dodal, že Jiří Paroubek se rozhodl oblečení a hračky malé Margaritě odebrat a věnovat je potřebným dětem...

vinnetouvi ( 27. ledna 2010 18:20 )

Prosím Vás, čí m by se tahle bl.bka zamyslela? No, nechci být peiorativní ...

vinnetouvi ( 27. ledna 2010 18:19 )

Může se ta bl.bka Slovena kvůoi botám zase soudit! A že Jyrka odebere Margařiti věci a hračky, o je snad jasné - budou aktuální tak měsíc a pak bude potřebovat zase nové ... Diory (v ceně, za kterou musí jiná máma na měsíc vyživit třeba sebe a dítě). Opravdová sociální a demokracie taky.

zylom ( 27. ledna 2010 17:35 )

I kdyz pravda, je to vec nahledu; koneckoncu zbavit nekoho Paroubka je vlastne dobry skutek!

kajina ( 27. ledna 2010 17:13 )

Ale no tak, ona přece Zuzaně Paroubkové nic neudělala. I jiná manželství se rozpadají.

bosomfriend ( 27. ledna 2010 16:30 )

ale socialistickym mafianum a prislusnikum jejich rodim preji jen pobyt ve vezeni.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa