Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Bobošíková ve Faktech: Chytla se s Tachecí!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: pal - 
4. září 2009
20:25

Bývalá europoslankyně Jana Bobošíková byla hostem Barbory Tachecí v jejích Faktech na TV Prima. Chytly se už na začátku pořadu!

Jana Bobošíková usedla v pátek jako třetí v pořadí do křesla pro hosta nového pořadu Barbory Tachecí. Ta ji svými ostrými otázkami rozhodně nešetřila!

Když obávané moderátorce hned na začátku pořadu Bobošíková vstoupila do otázky ohledně financování její strany Suverenita, která vznikla spojením Strany zdravého rozumu a Politiky 21, pedantka Tachecí ji ihned usadila tím, že ji nenechá ani dopovědět otázku.

Ve stejném duchu se nesl i zbytek celého rozhovoru. Bobošíková se dále po palbě otázek Tachecí, proč považuje postup Ústavního soudu v případu odložených voleb za protiústavní, vzmohla pouze na odpověď, že soud se má zákonem řídit, ne ho přezkoumávat.

O 50milionovém úplatku, který měl Bobošíkové někdo nabídnout, když se vzdá své kandidatury do předčasných voleb, už politička raději nemluvila vůbec. "Vše najdete v mé nové knize," řekla jen.

 

generis ( 2. dubna 2010 08:02 )

Dosti pochybuji o soudnosti této výrazně nervově nevyrovnané osoby která se velmi často nechává ovlivnit vlastním názorem na probírané téma. Objektivita a dostatečný prostor pro vyjádření názoru "druhé strany" není u jejich debat častým jevem. Je to jedna velká bída !!

direct ( 4. září 2009 22:37 )

Konečně TV,která se nebála uvést znovu do vysílání Barboru.Na druhé straně lituji ty,kdo s ní musejí přijít do kontaktu.Jako divák si ale moderátory takto představuji, moc ji obdivuji ,tolikrát si rozbila nos,ale nedá si pokoj.Jen ji přeji až ji (za to) zase vyhodí,ať to překoná,má určitě hodně příznivců,kteří za ní stojí a budou ji proti těm servilákům držet palce.

capoturno ( 4. září 2009 21:35 )

Jak tak sem tam koukám na bláznivou Tachecí,ta její pysky,mohla by dobře kouřit !!

ouha ( 4. září 2009 21:19 )

Tachecí má sice svoje mouchy, ale na takovýhle typ pořadu je skvělá - chytrá, bystrá, pohotová a svým způsobem útočná - tak se má novinář veřejných osob ptát, a ne jim jen servilně sekundovat, jak bývá u nás zvykem. Je připravená a klade přesně zacílené otázky. Když má Tachecí své duševní "démony" pod kontrolou, je výborná. Z Bobošíkové jde jen horká pára.

ajaztassi ( 4. září 2009 21:15 )

Měli tam dát rovnou Hanychovou. Jsou si podobné - obě mají kačení zobáky. Ale že usadila Bobo, tak jí dám jedničku. Sebevědomí paní Bobošíkové je neuvěřitelné. Jojo, koryto je koryto.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa