Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Útočnice (18) z McDonald's se bila už dříve: Tamtéž!

Autor: mivr, Kbali - 
26. dubna 2011
19:16

Dívka tmavé pleti (18), která 18. dubna v baltimorském McDonaldu mlátila hlava nehlava bělošku (22), už byla z násilí obviněna dříve. Loni zaútočila na matku dvou dětí. Na stejném místě!

Teonna Monae Brown, která 18. dubna napadla v McDonaldu Chrissy Lee Polis (22), se tam bila už dříve. Loni v červenci tam napadla matku dvou dětí Danielle Dower (38). „Říkáš, že jsem ošklivá?“ řvala prý na ni.

Pak na ni zaútočila pěstmi. Paní Dower šla s dcerami do obchodního domu, ale Brown ji tam se dvěma kamarádkami pronásledovala. Matka na rozběsněnou dívku zavolala policii. Dívky za trest chytily jednu z jejích dcer za vlasy a táhly ji po podlaze. Matka i obě její dcery skončily ošklivě poškrábané po celém těle. Případ se nikdy nedostal k soudu.

Nebylo úniku

Tentokrát Brown zaútočila na Chrissy. Pomáhala jí její teprve čtrnáctiletá kamarádka. „Opravdu hodně mi ublížily a teď se bojím ven,“ říká dnes dívka.

„Vypadaly, že se prostě ten večer chtějí poprat,“ řekla Chrissy, čímž popřela tvrzení mladší z dívek, že šlo o spor kvůli toaletě. Prý ji jedna z dívek nařkla z toho, že kouká na jejího kluka. Když to popřela, začala rvačka.

„Začaly mi trhat vlasy, shodily mě na zem a kopaly mě do obličeje. Vstala jsem a snažila se to té jedné vrátit. Byla v rohu, chtěla jsem se jí zbavit, ale přišla ta druhá a začala mě kopat do obličeje, mlátit mě do nosu a rvát mi náušnice z uší,“ vzpomíná na hrůzný zážitek dívka.

Nebylo úniku. „Kdykoli jsem se snažila vymanit se jim, dohnaly mě. Všichni v McDonaldu seděli a koukali, jak mi tam ubližují. Nikdo nic neudělal. Potom se je snažili přesvědčit, aby odešly, protože už jela policie. Takže se vlastně snažili pomoct jim a ne mně. Vzpomínám si, že jeden ze zaměstnanců mě natáčel na mobil. Říkala jsem mu, ať smaže záběry mého obličeje, ale on mě dokonce natáčel dále,“ vzpomíná Chrissy. Brown už tentokrát souzená bude. Její spolupachatelka ale kvůli nízkému věku ne.

jahodove_ticho ( 31. srpna 2011 22:49 )

mimochodem ta napadená byla přešitá holka, exkluk. NEchápu jak to ten týpek moh natáčet. KDyž sem je viděl, tak svě kopačky, kolýnko, bodlo a invalidní důchod pro obě černý megery...

sakra ( 27. dubna 2011 09:48 )

Jak je malér, tak je tam přičmoudlík jako u nás!

peafowl ( 27. dubna 2011 09:06 )

Připomíná mi to můj zážitek z koupaliště Džbán, když mě a kamarádku v šatně napadla skupinka asi 12-ti letých cigošek, surově se do nás pustily a chtěli nás okrást. Musela jsem si pak dát 2 panáky a ne, nevykoupala jsem se tam... Paráda, od té doby bych tam nebyla Prý jen v USA

cocococo ( 27. dubna 2011 08:26 )

vymente i cenzory.V tom predchazejicim clanku o tyhle rvacce v Mekaci cenzor smaznul celou diskuzi.Dela to furt.Je asi taky cer-nej.Jsou tam v tech Cechach z takovejhle diskuzi uplne pos-rany.Jejich prde-le stipaj 20 tku drat,kdyz nekdo o tech opicich napise pravdu.Ja mezi nima ziju ,skoro celej zivot,mukne jenom trosku a bylo to muknuti posledni.

hazha ( 27. dubna 2011 03:31 )

Ty máš takový dojem?!?! Já teda ne!!

Zobrazit celou diskusi