Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

13 mrtvých: Ukazatel odstřihl autobusu střechu!

Ilustrační foto. V USA došlo k tragické nehodě.
Ilustrační foto. V USA došlo k tragické nehodě.  (Autor: ČTK)
Autor: evak, INT - 
12. března 2011
16:19

Na dálnici v Bronxu v USA se v brzy ráno stala hrůzostrašná nehoda. Autobus se rozřízl o mýtnou bránu. Třináct lidí zahynulo. Šest jich je v kritickém stavu. Nikdo netuší, jak se neobvyklá nehoda mohla udát. Probíhá vyšetřování.

"Autobus se přetočil na bok a narazil do světelného ukazatale," řekl mluvčí hasičů. Setrvačnost ale udělala své. Světelný ukazatel zůstal neporušený, zatímco autobus měl odříznutou střechu. Ukazatel projel okny, kde mají cestující hlavu. Z této strašné nehody vycházejí tragické výsledky. 13 mrtvých a 6 zraněných v kritickém stavu!

Řidič přežil. Vyšetřovatelům řekl, že do autobusu zezadu naboural tirák. Všichni přeživší byli dopraveni do Jacobi Medical Centra a nemocnice Saint Barbara.

Lidé, kteří žijí kousek od místa nehody, říkají, že nehody na tomto místě nejsou neobvyklé. A většinou za to můžou právě velká vozidla, protože před výjezdem nezpomalí.

Dopravní kancelář, jež autobus vypravila, se k nehodě prozatím nevyjádřila. O zprávě informoval The New York Times.

zaviracispendlik ( 12. března 2011 16:50 )

ale je tam alespoň pořádek , i sběrači kovů mají respekt, což se o jiných místech nedá říct

vonamula ( 12. března 2011 16:47 )

... jako jsou rambové z L. Bohdaneč. Pošleme je do Emeuriky naučit místní, jak prudit u značky "začátek obce" 7 dní v týdnu A jelikož bohdanečskej MP je etalonem pro všechny podobný blby na světe, věřím že pod jejich vedením by z Bronxu byl do měsíce ráj na zemi.

Zobrazit celou diskusi