Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Student Martin (19): Prostitutem za pár kaček

Martin jezdí do Stodolní ulice v Ostravě vlakem. K němu to má pěšky skoro hodinu.
Martin jezdí do Stodolní ulice v Ostravě vlakem. K němu to má pěšky skoro hodinu.  (Autor: Jiří Krušina)
Autor: Jiří Krušina, apk - 
24. května 2011
13:55

Zoufalý člověk dělá zoufalé věci. O tom se teď přesvědčuje student Martin (19) z Osoblažska. Tak toužil po studiu, na které jeho rodina neměla peníze, že se začal prodávat homosexuálům ve Stodolní ulici v Ostravě. Teď už peníze má. Část si šetří na studia v Praze, další dává mamince.

Martin prožil dětství s matkou samoživitelkou a dvěma sourozenci. „Maminka neměla peníze ani na to, abych mohl dojíždět na střední školu. Kolikrát jsem v zimě stopoval celé hodiny, abych se dostal domů,“ řekl Blesku Martin. Když mámě oznámil, že půjde na vysokou, rozplakala se, že na to nemá.

S Němci na toaletu

V lednu ho pozval spolužák na oslavu narozenin do Ostravy. V jednom klubu ve Stodolní ho oslovil starší muž. „Nikdy na to nezapomenu. Byl pátek 7. ledna okolo půlnoci. Nabídl mi tisíc korun, když s ním půjdu na záchod a udělám mu to rukou. Bylo mi hrozně. Ale přesně z tolika peněz žijeme s mámou a sourozenci celý týden,“ uvedl Martin. Nepříjemný zážitek si rychle odbyl. První peníze dal právě matce, která netuší, co Martin dělá.

Podruhé se do Ostravy vydal před termínem poslání přihlášek na vysokou školu. Ten se blížil a Martin neměl ani korunu. „Čekal jsem, zda po mně zase někdo nevyjede. Nad ránem mě oslovil Němec, zda bych s ním mohl na toaletu. Co se tam odehrálo, neřeknu. Ale dostal jsem dva tisíce korun. A měl jsem na přihlášku i na cestu na zkoušky na vysokou do Prahy,“ říká tiše mladík.

Před dívkami se stydí

Od té doby do Ostravy jezdí pravidelně o víkendech. Za měsíc si homosexuální prostitucí vydělá okolo 10 tisíc korun. Holky se mu sice líbí, ale teď o nich nepřemýšlí. „Dívku teď nechci. Nemohl bych se jí podívat do očí,“ říká Martin.

Polovinu vydělaných peněz dává mámě a říká jí, že je to za brigády v supermarketu. Druhou polovinu šetří. Už mamince řekl, že ho přijali na školu v Praze a že tam má práci. „Pokud si nějakou skutečně nenajdu, budu se muset dál prodávat,“ dodává Martin.

cenerentola ( 26. května 2011 20:43 )

No to by mel mit rozum, kdyz jde na vysokou ne? psat a cist taky urcite umi, plnolety take je, jen s tim premyslenim si nejsem tak jista. snad je natolik inteligentni, ze pouziva alespon nejakou ochranu jinak pujde brzy do kytek!! hel crakazasecrak ty jsi mlady deda nebo starsi?to kvuli tomu receptu na vychovu

cenerentola ( 26. května 2011 20:38 )

no jo, ale ten rodic to nevi-presneji matka. Jestli ta moje holka neco nekdy takoveho vyvede tak ji oholim dohola(hlavu-aby jsi nemel zase nejake ty tve myslenky), aby alespon pul roku nemohla z baraku.

cenerentola ( 26. května 2011 20:33 )

cenerentola ( 26. května 2011 20:32 )

teda pises jak dobre jsi vychoval deti a vnoucata a pak pises takove cunarny, fuuuuuuuuuuuuuuuuj! doufam, ze tohle je neucis!

cenerentola ( 26. května 2011 20:30 )

no otazka je ta jestli taticek ty alimenty pkati!!lidi co nemaji financni problemy jako rodina tohoto Martina si ani nedokazi predstavit co to musi byt za zivot-nebo spis zivoreni. ja teda ne.ale to neznamena, ze schvaluji zpusob kterym si Martin vydelava-driv nebo pozdeji nejen, ze se nebude moci podivat jakekoliv holce do oci, ale hlavne na sebe do zrcadla.

Zobrazit celou diskusi