Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mladík srazil celou rodinu, chlapec (4) vyvázl jako jediný bez zranění

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Foto pro Blesk - Transhospital)
Autor: ČTK, mivr - 
22. ledna 2011
10:16

Dvacetiletý řidič jel rychle, dostal smyk a na chodníku srazil celou rodinu. Těžká zranění utrpěla třináctiletá dívka i oba rodiče. Čtyřletý chlapec ale vyvázl jako zázrakem zcela bez zranění!

Vážná nehoda se stala v pátek v části obce Nerad na Karvinsku kolem půl šesté večer. Mladík jel v osobním voze Hyundai Lantra po hlavní silnici směrem z Bohumína na Věřňovice. Při odbočování vlevo nepřizpůsobil rychlost stavu vozovky a dostal smyk, po němž skončil na chodníku. "Bohužel právě v tu chvíli po něm procházela čtyřčlenná rodina, kterou srazil," řekla mluvčí karvinské policie Zlatuše Viačková. Řidič bude obviněný z ublížení na zdraví.

Alkohol řidič nepil

Podle mluvčího krajských záchranářů Lukáše Humpla utrpěla dcera vážné zranění hlavy a s podezřením na poranění mozku ji záchranáři převezli do ostravské fakultní nemocnice. Její jednačtyřicetiletý otec měl těžce zraněnou nohu a skončil v péči bohumínských lékařů. Osmatřicetiletou matku převezli záchranáři do nemocnice v Orlové s poraněním hlavy, rukou i nohou a s podezřením na otřes mozku. Čtyřletý chlapeček nebyl zraněný vůbec.

"Zranění chodců jsou natolik vážná, že přesáhnou šestitýdenní léčbu, proto bude zahájeno trestní stíhání muže pro ublížení na zdraví," dodala policejní mluvčí. Podle prozatímního policejního mladík před jízdou alkohol nepil.

janteto ( 22. ledna 2011 17:30 )

Ti nechodí pěšky!

janteto ( 22. ledna 2011 17:27 )

Neumíš, nejezdi a kdy se to tedy naučím? Spíš, nemáš rozum, nejezdi. On ho neměl, ale byl mistr světa a to jsou ti nejnebezpečnější! Smyk? a co teď s ním, že?

qqqq ( 22. ledna 2011 14:54 )

Ti novátoři s mokrým řidičákem neumí často ani číst , natož řídit . 30 let kriminálu by to spravilo . Neumíš , nejezdi .

anelam ( 22. ledna 2011 13:12 )

doktorrka ( 22. ledna 2011 11:41 )

NEJLÉPE NIKDY NIC!!!! Vždyť jsme nic než národ!!! Má někdo jiný návrh? To,co jsme si vychovali,to máme!!! Nejvíce udělají Ti,kteří mají na všechno stejnou frázi: "A CO S TÍM CHCETE DĚLAT?" nebo "CO S TÍM MŮŽU DĚLAT?" 20 let s tím děláme něco a výsledek je jaký je! Bohužel se čím dál více bojím o své děti!

Zobrazit celou diskusi