Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Chlapci (5) dal někdo během koledování drogy! Lékaři mu v těle našli pervitin

Autor: rc - 
2. listopadu 2018
17:17

Konec října je v anglicky mluvících zemích ve znamení Halloweenu. Svátek všech svatých chtěl oslavit i malý Braylen Carwell z USA, který se vydal v neděli koledovat. Ovšem den plný zábavy se změnil v minuty hrůzy. Poté, co se pětiletý chlapec vrátil domů, dostal záchvat. Byl okamžitě převezen do nemocnice, kde mu lékaři v těle našli pervitin! Podobný případ se odehrál i v Anglii. Amy Dixon (34) našla mezi vykoledovanými sladkostmi své dcery extázi!

Halloween je oblíbený svátek jak mezi dospělými, tak malými dětmi, které se převlékají za různé strašidelné postavičky a s košíčkem v ruce se vydávají koledovat. Radost ze získané koledy si nemohl nechat ujít ani malý Braylen Carwell z města Galion v Ohiu. Ten se v neděli převlékl za upíra a vydal se do ulic města. Poté, co vykoledoval plno sladkostí, se vrátil domů. Ovšem po dvou hodinách od návratu se začal třást po celém těle a dostal záchvat. Vyděšení rodiče rychle zavolali pomoc a chlapec byl převezen do nemocnice. „Levá část jeho tváře byla skleslá a poté spadl a nemohl hýbat levým ramenem. Nevěděl, kde byl, nevěděl, co dělal,“ popsala moment, kdy její syn dostal záchvat, jeho máma Julia Pence pro Fox28.

Poté, co lékaři malého chlapce vyšetřili, zjistili, že má v těle stopy pervitinu! Případem se okamžitě začala zabývat policie. Brandon vypověděl, že měl v puse jen umělé upírské zuby. Vyšetřovatelé je již poslali na rozbor spolu s ostatními sladkostmi, které chlapec vykoledoval. Rodiče policistům přiznali, že se oba dva léčí z drogové závislosti, ovšem podle britského deníku The Sun trvají na tom, že jsou již nějakou dobu čistí a nemají co dočinění s chlapcovou otravou. „Nesnažím se skrývat pravdu. Mluvím pravdu o tom, co se stalo mému synovi,“ trvá na své výpovědi Julia. „Nikdo z mé rodiny, nebo z rodiny jeho otce mé dítě nezdrogoval,“ dodala.

Peklem o svátku všech svatých si prošla i Amy Dixon z North Tyneside z Anglie. Její dcera Lexi-Mai (4), tak jako všechny děti, šla koledovat a poté, co se vrátila domů, se těšila, jak načne nějakou vykoledovanou sladkost. Mezi hromadou sladkostí byl pytlíček s růžovými tabletkami, které se matce čtyř dětí zdál podezřelý. Proto když ho malá holčička vzala a dávala jednu tabletku do pusy, rychle ji zastavila. „Začala jsem na ni hystericky křičet. Poté můj partner řekl, počkej, to nevypadá jako sladkosti,“ řekla pro britský deník Daily Mail. Ustaraná máma vzala rychle pytlík a šla rovnou na policii. „Myslíme, že to je extáze,“ řekl jí policista. „Neustále své děti učím, aby se dělily, ale co by se stalo, kdyby se rozdělily o tohle?“ dodala Amy, která je ráda, že si podezřelého balíčku všimla.

petrw ( 3. listopadu 2018 11:18 )

a muze se to stat i tady o velikonocích ...at h a ranti tahnou

cotoje ( 3. listopadu 2018 07:49 )

Až mi nějaká malá kur.wa zazvoní že chce koledovat vypráskám ho bičem zkurdupla mi nikdo nic zadarmo nedá a tak nevím proč bych nějaké cizí malé kur.wy pouštěla domů a ještě jim dávala jakési koledy. kdo si je najebal ať si je živí, jinak jim dám jedu na krysy kur.wam

nemocna ( 3. listopadu 2018 01:30 )

Přesně tak USA svátky at si nechají tam a nezavádí se tady u nás, máme svoje a mnohem lepší

vera51 ( 2. listopadu 2018 17:30 )

Koleduje se na Velikonoce.nejaky Halowen mi muze byt ukraden, co sem tahate novoty z Emeriky

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání