Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Záhadné zmizení Michala: Nasedl do vlaku mířícího do Prahy, pak se po něm slehla zem

Autor: shp - 
11. září 2018
08:00

Z Brna měl odcestovat vlakem do slovenské Kúty. Jenže zmeškal spoj a namísto správné soupravy nasedl do vlaku jedoucího směrem do Prahy. Od té doby jako by se po Michalu Beňovi (31) slehla zem. Jeho rodina se o něj strachuje a požádala Blesk.cz o pomoc.

Ve středu měl odjet směrem Brno – Kúty, ale zmeškal vlak a nastoupil na vlak směřující do Prahy. To máme zjištěné z kamerových záznamů ze železnice Brno,“ řekla Blesk.cz Michalova sestra Miroslava. Od té doby už mladého Slováka nikdo nespatřil.

Michal studoval teologickou fakultu, ale studium přerušil. Na škole jim prý nevonělo, že měl ukončenou právnickou fakultu. Miroslava se obává, že může být dezorientovaný kvůli stresu. V poslední době si totiž prošel mnoha zdravotními problémy.

Měl problémy se zuby, plícemi a játry,“ prohlásila sestra zmizelého. V minulosti byl Michal hospitalizován týden na psychiatrii, protože se jako právník dostal k případu, ve kterém řešil eurobondy, a bylo mu kvůli tomu vyhrožováno.

Podle Miroslavy by však mělo jít už o uzavřenou kapitolu. Michal měl na sobě v době zmizení černou mikinu s kapucí, hnědé kalhotky, pískově bílé polo triko a botasky. Je vysoký cca 186 cm, má tmavé krátké vlasy a tmavohnědé oči. Kdybyste Michala spatřili, neprodleně kontaktujte policii.

UPDATE 11. září 2018 - Michal se našel! Více v článku.

Monikay ( 11. září 2018 15:15 )

Třeba si ještě někde rovná myšlenky a objeví se....

janakveton ( 11. září 2018 11:55 )

Ať už měl na sobě hnědé kalhotky a jel do Kút nebo do Prahy, všude ho jistě ochraňuje Pán Bůh!

naidka ( 11. září 2018 10:50 )

Čtenáři diskuzí jsou snad natolik soudní, aby poznali, do koho se diskutéři trefují.

baronessa ( 11. září 2018 10:41 )

Čtenáři jsou snad natolik soudní, aby poznali chybu. Bylo by namístě zkritizovat pisálky, nikoliv se trefovat do možné oběti zločinu.

naidka ( 11. září 2018 10:36 )

Vžít do pocitů rodiny se měl autor článku, který si plete kalhoty s kalhotkami.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání