Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Záhadné zmizení Michala (31), který se ztratil na cestě do Prahy: Sestra přinesla dobré zprávy

Autor: shp - 
11. září 2018
17:40

Konec obav, útrap a strachování. Pohřešovaný Slovák Michal Beňo (31), kterého hledala rodina i s pomocí Blesk.cz, se našel. Mladý muž se nachází v Česku a je podle všeho v pořádku.

Michal měl odjet minulou středu vlakem z Brna do slovenské Kúty. Jenže zmeškal svůj spoj a namísto správné soupravy nasedl do jiné. Odjel vlakem směřujícím do Prahy. To bylo naposledy, kdy o něm jeho rodina slyšela. Poté jako by se po něm slehla zem.

Ve středu měl odjet směrem Brno–Kúty, ale zmeškal vlak a nastoupil na vlak směřující do Prahy. To máme zjištěné z kamerových záznamů ze železnice Brno,“ řekla Blesk.cz Michalova sestra Miroslava. O sourozence se bála, protože měl v poslední době zdravotní problémy.

Měl problémy se zuby, plícemi a játry,“ prohlásila sestra zmizelého. V minulosti byl Michal hospitalizován týden na psychiatrii, protože se jako právník dostal k případu, ve kterém řešil eurofondy, a bylo mu kvůli němu vyhrožováno.

Pátrání po Michalovi bylo nakonec úspěšné. Pohřešovaný mladý muž je skutečně v české metropoli a sám se v úterý přihlásil na slovenském velvyslanectví. Radostnou zprávu přinesla sama Miroslava, která si i se zbytkem rodiny pořádně oddechla.

Velké díky za článek. Bratr se dnes ráno ohlásil na velvyslanectví,“ oznámila Michalova sestra s ohromnou radostí. Pohřešovaný Slovák už dlouho bez příbuzných nebude. „Jedeme si pro něho do Prahy,“ uzavřela Miroslava.

ahojky ( 11. září 2018 18:27 )

Podivný příběh...podle toho článku to vypadá na nesveprávného starce s Alzheimerem a on je to mladý právník,který řešil závažné kauzy....

alumno ( 11. září 2018 18:17 )

To nechápu: podle rodiny je to právník, ale: neumí sednout do správného vlaku, nemá mobil, rodina si teď pro něj do Prahy musí dojet??? Co je to proboha za "právníka"? Pak píší, že před časem pracoval na velké kauze, kvůli které mu vyhrožovali, ale přitom je mu teprve 31, takže školu dodělal tak v 25 letech a určitě by mu krátce po škole nikdo nesvěřil větší kauzu, to se v právnickém světě (jehož jsem taky součástí) prostě nedělá. Zkrátka, celé to nedává smysl a minimálně půlka zde uváděných věcí zřejmě bude ve skutečnosti úplně jinak.

Monikay ( 11. září 2018 18:01 )

měli by se mu složit na mobil

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání