Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Matka vězně nesla synkovi za mříže řízky v podprsence, chtěla pronést i drogy

Matka odsouzeného pašovala do věznice v Rýnovicích řízky v podprsence. Pronést chtěla i drogy
Matka odsouzeného pašovala do věznice v Rýnovicích řízky v podprsence. Pronést chtěla i drogy  (Autor: Profimedia, archiv Blesk)
Autor: dce - 
24. srpna 2018
10:03

Skutečně bizarní nález se vydařil ostraze věznice Rýnovice. Matku jednoho z odsouzených načapali, jak chtěla dovnitř propašovat tři řízky ukryté v podprsence. Bohužel pro strávníka ji však přistihli, jak rovněž z okna vyhazuje pytlíček, ve kterém se nacházely podle všeho drogy.

Doslova mastný úlovek si mohou zapsat příslušníci vězeňské služby Rýnovice. Příslušnice Vězeňské služby během kontroly maminky odsouzeného odhalila v podprsence uschované 3 kusy smažených řízků, zabalených do alobalové fólie. Doposud by se mohlo zdát, že tak chtěla pouze přilepšit svému synovi a obohatit mu již tak pestrý vězeňský jídelníček," popsala mluvčí rýnovické věznice Monika Králová.

Kvůli řízkům se žena k synovi nedostala a ještě měla vedení podat vysvětlení. Při čekání u hlavního vstupu do věznice ji navíc vrchní inspektor strážní služby načapal, jak oknem ven z čekárny vyhazuje pytlíček s neidentifikovatelnou látkou. To potvrdily i záběry kamer. V pytlíčku byl bílý sypký prášek a kapsle.

Pohotový člen rodiny, který čekal před vstupem do věznice, sáček ihned vzal a snažil se jej rychle ukrýt pod lavičkou. Příslušníci vězeňské služby však tyto snahy odhalili, osoby zadrželi a byla přivolána Policie ČR k dalšímu prošetření," doplnila Králová.

Dvojici pašeráků teď hrozí až pět let ve vězení. Se svým odsouzeným synem se nyní budou moci setkávat při návštěvách v Rýnovicích pouze za dělící přepážkou a při zpřísněných bezpečnostních opatřeních," uzavřela mluvčí.

majojo ( 24. srpna 2018 15:48 )

Cpak to asi bude za ráci? Cikorka asi ne, to by u článku chyběla diskuse.

PETR_50 ( 24. srpna 2018 10:20 )

Matinka podporovala synáčka v drogách. To je ale rodinka!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání