Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Drsný výslech Terezy (21), která pašovala 9 kilo heroinu: Ježiš, on mě zabije, naříkala blondýnka

Video se připravuje ...
Autor: shp - 
15. ledna 2018
15:53

Toto jsou chvíle, kdy si uvědomila, že je zle. Víc než doživotního kriminálu v Pákistánu se ale bojí svého kontaktu v Anglii, kterého právě udala. Na internetu se objevilo video z výslechu české pašeračky Terezy (21), která se z Pákistánu snažila vyvézt 9 kilo heroinu. Celníci ji však zadrželi na letišti.

Tereza nejdříve tvrdila, že nevěděla, co veze. Pak ale šla s pravdou ven. A rozhodně nešlo o její první pašování. „Poprvé mi dali do kufru tři nějaké sošky, že jsou to dárky. Nevěděla jsem, že tam něco je. Podruhé už jsem to věděla, ale měla to být tráva. Potřetí a počtvrté už mi vyhrožovali. Řekli ale, že to je něco, z čeho se drogy teprve udělají, ne že to je heroin. Ani že je toho tolik,“ vypověděla lámanou angličtinou.

Na nejnovějším videu se jí policista ptá, zda má fotku muže, se kterým ohledně zásilky komunikovala. „Mám možná fotku chlápka z Anglie v konverzaci. Jen tam takhle sedí,“ odpovídá mu blonďatá Češka špatnou angličtinou. Je na ní vidět frustrace a obavy. Tvář si dává do dlaní a hlasitě oddechuje. I když jí možná závažnost situace nedocházela, teď je jí vše jasné.

Video  Tereza, drogy, Pákistán  - youtube.com
Video se připravuje ...

Moc dobře také ví, že její kontakt nebude rád, že ho práskla. „Ježiš, on mě zabije,“ říká si na záznamu pro sebe a vzdychá zděšením ještě hlasitě. „Ježiš, já to nemůžu říkat,“ jsou její poslední slova z videa.

Tereze nyní hrozí až doživotí v pákistánské věznici. Trest smrti se za pašování heroinu také udílí, ale obvykle ne cizincům. Během skandálu vyšlo také najevo, že se blondýnka v minulosti živila jako luxusní společnice.


Čtěte více na Blesk.cz:

Vražda slovenského novináře Jána Kuciaka >>>

Svatba prince Harryho a Meghan Markle >>>

Změna času - kdy se střídá letní a zimní čas >>>

nazornavec ( 19. února 2018 19:34 )

No jo, drsnej výslech na gauči. Spíš mi to připomíná pokec s kámoškou.

blah.. ( 16. ledna 2018 09:21 )

od modelky ma daleko. xicht sice ok, ale postava ako chlap

blah.. ( 16. ledna 2018 09:19 )

ta si to tam zlizne... a nie raz, bude lizat smradlave moslimske curaky dalsich 30 rokov ale tak to ma so stetkami byt, pekne pri zemi a posluchat.

salto ( 16. ledna 2018 08:30 )

Kdyby nevymejšlela a živila se jako normální ku.va, tak časem mohla sbalit nejakýho prachatýho dědka a mohla být v pohodě

Voda ( 16. ledna 2018 06:25 )

 Ona nemá mámu,že se o ni nepíše?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání