Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krvavé útoky psů v České Lípě: Zranili ženu, napadli i cyklistu

Autor: shp - 
6. srpna 2018
16:43

V České Lípě došlo hned ke dvěma napadením způsobených psy. Ovčák a rotvajler způsobili krvavé zranění ženě, poté zaútočili na cyklistu.

Ženě způsobili krvácející zranění dva psi, kteří na ni zaútočili v ulici U Pískovny v Dubici. Zatímco hlídka zaznamenávala událost, došlo další hlášení o útoku psů, tentokrát na cyklistu u garáží nedaleko Ploučnice,“ uvedla mluvčí městské policie v České Lípě Eva Vlastníková.

Strážníci vyjeli na místo a na pěšině podél řeky spatřili jít německého ovčáka. Druhý pes, rotvajler, běžel za cyklistou. Každý člen hlídky začal sledovat jednoho ze psů, aby už neublížili nikomu dalšímu. Německý ovčák se vydal do řeky, tam ho ale strážník chytil a pak ho odvedl do auta,“ dodala.

Rotvajlera pak chytil sám majitel, který psy hledal. Policistům řekl, že krmil hospodářská zvířata a v té době mu oba psi utekli. Ke štěstí napadené ženy předložil očkovací průkazy obou čtyřnožců. Bude se před správním orgánem zpovídat z porušení nařízení zákona proti týrání zvířat.

arne100 ( 9. srpna 2018 15:47 )

To chce je hned zastřelit a je pokoj.Nejhorší jsou ty malý panelákový kriplici.Horší móda už tady není než si pořídit takového zmetka uštěkaného.To maji paničky na to aby si mohli na někom vybít vztek.Jinak starej by je někam poslal.

luklovah ( 6. srpna 2018 20:42 )

Já bych navrhovala raději vykuchat vás pěch psů by byla škoda, vás blba žádná škoda nebude.

kradu ( 6. srpna 2018 17:24 )

vykuchat jak kapra na vanoce jedině ty čokly

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání