Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žárlivec ubodal manželku: Zasáhl srdce, plíce, krk a břicho

Autor: msj - 
17. července 2018
15:04

Ľudovít K. (43) je obviněný z vraždy svojí manželky Márii (40). Tu měl podle všeho ubodat nožem. Deseti ranami zasáhl břicho, srdce, krk a plíce. O jeho vzetí do vazby jednal soud ve slovenské Trnavě v neděli.

Muž je obviněný z brutální vraždy své čtyřicetileté manželky. Po několika hodinách soudního řízení nakonec Ľudovít do vazby půjde. Podle informací portálu Noviny.sk obžalovaný dokonce sám požádal, aby byl uvězněn.

K vraždě došlo v noci ze čtvrtka na pátek v obci Trhová Hradská (okr. Dunajská Streda). Muž měl po hádce ubodat svou manželku v domě, kde se nacházel jejich osmnáctiletý syn Martin. Právě on na svého otce zavolal policii.

Tělo ženy policisté našli krátce po půlnoci na podlaze kuchyně. „Na základě volání na tísňovou linku jsme vyslali záchranáře ke zraněné, údajně pobodané ženě. Po příjezdu záchranářů už nejevila známky života. Posádka se ji snažila oživit, ale neúspěšně,“ uvedla mluvčí záchranářů Alena Krčová.

Třiačtyřicetiletému Ľudovítovi hrozí trest odnětí svobody na 20 až 25 let. Není vyloučen ani trest doživotní.

Osmnáctiletý Martin byl pravděpodobně přímým svědkem vraždy. Podle Mariiny kolegyně Olgy byl přítomen v té samé místnosti, kde k hororu došlo. „Kolegyně mi vyprávěla, že když byla v domě zapálit svíčku, Martin zrovna vyšel ven. Ten jí povyprávěl, jak se to celé stalo. Chlapec při tom, když otec bodal do jeho matky, stál vedle nich jako opařený a nebyl schopen nic udělat. Otec mu po svém běsnění ještě řekl, aby nevolal záchranku, ať ji nechá umřít tady,“ řekla pro web Pluska.sk šokovaná Olga.

Ostatně kolegyně z benzinky, kde Mária pracovala, povyprávěly i o jejich vztahu. Ľudovít byl údajně hrozně žárlivý a vadilo mu, když jeho manželka byla v práci.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání