Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Krásnou Irinu (†29) našli ubodanou v poli: Zatčen byl podnikatel Jan (50)

Autor: lm - 
21. května 2018
17:48

Měla život, který jí mohl kde kdo závidět, peníze ani sláva ji ale před smrtí nezachránily. Krásná Irina (†29), matka malého chlapečka, byla nalezena mrtvá v poli u německého Frankfurtu. Zavraždil ji nejspíš podnikatel (50), se kterým falešně obvinili uprchlíky z násilí.

Irina Aizina původem z Moldavska se spolu s frankfurtským podnikatelem Janem Maiem objevili vloni v řadě německých médií. Majitel baru tvrdil, že do jeho podniku vtrhla skupina migrantů a osahávala ženy. Irina mu pak vše dosvědčila z pozice údajné oběti a dokonce se neštítila uvést, že "měla štěstí, že si osudného večera oblékla punčocháče".

Jenže později se ukázalo, že si vše vymysleli kvůli publicitě. Podnikatel měl následně z ostudy kabát a byl nucen bar uzavřít. Příští měsíc se navíc kvůli vymyšlenému zločinu měli oba dostavit k soudu. 

Podle amerického portálu Daily Beast Irina vlastnila realitní společnost a do baru Jana Maie investovala nemalé peníze, které následně pochopitelně chtěla zpátky. Minulý týden ve středu se kvůli tomu sešli v parku a to se jí patrně stalo osudným.

Devětadvacetiletou ženu našel pejskař mrtvou v odlehlém poli na předměstí Frankfurtu. Na těle měla kolem 20 bodnořezných ran, i v oblasti obličeje a podle policie byla po brutálním útoku k nepoznání. Chyběla jí kabelka i šperky, její auto našli zaparkované opodál.

Dva dny po nálezu těla policie zadržela právě zmiňovaného podnikatele, kterého viní z toho, že krásku po hádce o peníze ubodal nožem, který si na schůzku přinesl. Jan Mai měl přitom peněz nejspíš víc než dost. Vlastní několik barů a klubů, v minulosti se chlubil, že má kolem 600 bytů a před nedávnem se vrátil z Dubaje se svými dvěma syny, přičemž všichni letěli obchodní třídou. Přesný motiv jeho činu je tak zatím záhadou.

bredy ( 22. května 2018 08:36 )

hnusná byla dost,asi se už na ní nemohl koukat.

sachmat ( 21. května 2018 21:50 )

Na jedné z foto vypadá, že je společensky unavená, že by drogy…???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání