Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šokující záběry smrti Henryho (†36): Rána pěstí a pak kop do hlavy! Juraj prý všeho lituje

Autor: lm - 
4. června 2018
18:10

Brutálně ubil cizince a pak se kál u soudu, na který přišli i zdrcení příbuzní oběti. Jurajovi (28) byla ale veškerá lítost málo platná a soud ho poslal znovu za mříže. Na verdikt si počká ve vazbě. Slovenská média zároveň zveřejnila šokující záběry jeho brutálního útoku.

Šestatřicetiletý Filipínec Henry, který několik let na Slovensku žil a pracoval, zemřel na následky zranění minulý týden, pět dnů po brutálním útoku mladého Juraje. Cizinec se zastal svých kolegyň, které Juraj obtěžoval, čímž si od Slováka vysloužil brutální nakládačku. Prokurátor ale překvapivě neshledal důvody k podání návrhu na uvalení vazby, a agresor tak běhal na svobodě, dokud se o případ nezačala zajímat média a politici.

Juraj dnes stanul před soudem, který rozhodoval o jeho dalším osudu. Přišli i příbuzní oběti, kteří se neubránili slzám. Agresor u soudu uvedl, že je mu všechno velmi líto. "Nechtěl jsem to udělat, budu si to vyčítat do konce života," řekl podle portálu sme.sk zadržený. Bylo mu to ale málo platné, soud ho totiž nakonec poslal do vazby z obavy, aby nepokračoval v trestné činnosti.

Na veřejnost také unikly záběry z bezpečnostních kamer, které ukazují, jak ke rvačce došlo. Je z nich patrné, že se Filipínec po slovní potyčce poklidně vydal s kamarády pryč, Juraj ho ale i přesto pronásledoval. Slovák mu zahradil cestu a poté mu absolutně bezdůvodně uštědřil ránu pěstí do obličeje. Když Henry skončil na zemi, tak mu ještě surově kopl do hlavy. Útočník si následně bezvládné tělo Filipínce fotil a dal si na něj nohu. Obviněnému nyní hrozí za trestný čin zabití až 12 let ve vězení. 

 

dingous ( 14. června 2018 14:34 )

co to mektáš??? průchozí školu pomocnou jsi prošla? nebo jsi raději slopala v nezapažené jámě, ty střevo a jak ti jdou exekuce? máš sloučeno na výhodné splátky po tisíci na 100 let

marlen52 ( 4. června 2018 21:27 )

ten už by se neměl dostat mezi lidi

berlin71 ( 4. června 2018 21:20 )

Prase jedno fasisticky dostane jen 12 let?? To zivot mladeho cloveka ma tak malou hodnotu.? Chudak kluk jak tam bezvladne lezel, a jeste si to prase na nej dalo nohu a fotil si to . Boze dej mu at ho tam v te base ojizdeji stejna prasata jako je on!!!

marlen52 ( 4. června 2018 20:05 )

nabušený steroidama ale v palici natentíno

urim ( 4. června 2018 19:42 )

Vymaštěná hlava, ten je na světě zbytečný. A to ,že si na oběť položil nohu? Ne,šlápl mu na hrudník a vyfotil si svou oběť. Je to hovado co by mělo skončit v pekle.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání