Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Soudce Nejvyššího soudu v BMW smetl škodovku: Zemřel v ní táta od rodiny

Autor: dce - 
24. května 2018
14:09

Obrovskou tragédií skončila nehoda dvou osobních aut v Nitranském kraji na Slovensku. Řidič v BMW měl předjíždět pracovní stroj, už se ale nestihl zařadit a srazil se v protisměru se škodovkou. V ní seděl táta od rodiny Juraj (†43), který nehodu bohužel nepřežil. Podle slovenských médií BMW řídil soudce Nejvyššího soudu Viliam Dohňanský (65).

K nehodě došlo ve středu v podvečer u Hontianských Trsťan v okrese Levice. "Pětašedesátiletý řidič BMW, jedoucí ve směru na Hontianske Moravce, pravděpodobně předjížděl pracovní stroj. Manévr však nestihl dokončit a srazil se v protisměru se Škodou Octavia," uvedla podle serveru Topky.sk policejní mluvčí Renáta Čuháková. BMW řídil dle slovenských médiích soudce Viliam Doňanský, zatím žádnému však dosud neposkytl vyjádření. 

Ve škodovce seděl táta od rodiny a milovník fotbalu Juraj, který srážku nepřežil ani přes okamžitou pomoc záchranářů. Rodina se z otřesné nehody jen těžko vzpamatovává.

Policie u Dohňanského vyloučila dechovou zkouškou alkohol v krvi, u Juraje výsledek potvrdí až nařízená pitva. Policie celou věc šetří a už zahájila trestní stíhání pro přečin usmrcení.

Dohňanský je na Slovensku nechvalně známý kvůli kauze daňových úniků, do které byl zapleten jeho syn, ale podle článku zesnulého Jána Kuciaka i celá rodina včetně samotného soudce. Dohňanský měl navíc dobré vztahy s Ficovou vládou.

Video  Poslední minuty před popravou Kuciaka a jeho snoubenky! Zveřejnili kamerové záběry  - tv Joj
Video se připravuje ...

sores ( 24. května 2018 17:10 )

pro modern: Nápodobně hul.váte a ještě více,díky!!!pro tebe je slušné vyjadřování sprosté, musíš být z hrozné rodiny,brrr!!!!

sores ( 24. května 2018 14:23 )

Dvojnásobný vrah v drahém auťáku, ten sedět nepůjde ani omylem!!! Hodí se to na to, že on to nezavinil,to ten druhý,že!! Kéž by ho osud tvrdě potrestal, když to neudělá soud!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání