Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Řidič autobusu u Nymburka zkolaboval a narazil do kamionu: Devět zraněných!

Autor: ČTK ljš, kon - 
24. května 2018
07:00

Zdravotní problémy stojí zřejmě za vážnou nehodou, ke které došlo na kruhovém objezdu u Nymburka ve směru na Všechlapy. Ve čtrvtek ráno se tam čelně srazil autobus s nákladním autem, devět lidí bylo při tom zraněno. Místo nehody bylo zhruba dvě hodiny uzavřeno. 

Podle policejní mluvčí Petry Potočné se nehoda stala po 5:00, kdy řidič autobusu zřejmě přejel z odbočovacího pruhu do protisměru, kde se srazil s projíždějícím nákladním vozem. Přesná příčina nehody ale bude předmětem dalšího šetření," doplnila Potočná.

Podle informací Blesku postihla řidiče autobusu s největší pravděpodobností náhlá zdravotní indispozice, kvůli níž nejprve  trefil svodidla vpravo, náraz ho odrazil do protisměru, kde se srazil s kamionem.

"Záchranáři na místě ošetřili devět zraněných, které následně převezli do nemocnic v Nymburku, Kolíně a Mladé Boleslavi," řekla mluvčí středočeské záchranky Petra Effenbergerová, která tak upřesnila předchozí informace hasičů o 12 zraněných. Podle policie mezi zraněnými je mimo jiné řidič autobusu.

Kolem 07:00 bylo místo nehody opět průjezdné, doplnila policejní mluvčí.

pekaaaros ( 24. května 2018 10:11 )

těžko říct, co se stalo. ale jestli je to jak u nás, tak řidiči jsou přetížení a nikdo se jejich zdravotním indispozicím nemůže divit. a není to jen u řidičů. jednou jsem byl na rentgenu v nemocnici a doktor tam málem usnul, jak nemohl už pomalu ani stát kvůli přepracovanosti.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání