Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sundej ze mě toho pos**nýho psa! Pitbul se zakousl ženě v metru do nohy a nechtěl ji pustit

Video se připravuje ...
Autor: shp - 
25. dubna 2018
19:12

Útok jako z noční můry. Bezbrannou cestující napadl v newyorském metru agresivní pitbul. I když byl na vodítku, nedokázal ho jeho majitel zadržet. Zvíře se zakouslo a trhalo. Naštěstí se zakouslo do boty. Chodidlo ženy ale minulo jen o kousek.

Sundej ze mě toho psa, sundej ze mě toho pos**nýho psa,“ ječela na majitele zvířete napadená žena. Pes se jí zakousl do boty a trhal. Další cestující se jí snažili pomoci, ale stisk pitbula byl příliš silný.

Zavolejte policii,“ křičel jeden z mužů v metru. Majiteli se dlouho dobu nedařila psa zpacifikovat. Nakonec se bota ženě uvolnila a zvíře se podařilo setřást. Napadená žena poté začala právem zuřit a nadávat majiteli.

Naše pravidla vyžadují, aby neslužební zvířata byla umístěna v přepravkách a nerušila ostatní pasažéry,“ řekl mluvčí newyorského metra Shams Tarek. „Co se stalo, je porušením našich pravidel. Označili jsme video pro policii, která dohlíží nad dopravou,“ dodal.

Neasy ( 26. dubna 2018 20:16 )

Přesně. Kráva do něj kope, napadá majitele psa a hystericky řve na metro, ale všichni se teď můžou zbláznit, že ji chytnul za tenisku

Neasy ( 26. dubna 2018 20:11 )

Jako sorry, ale měli by jste si zjistit nějaké informace o celé situaci než vypustíte další hovna do světa. Ano,pes měl mít košík a je jedno co je to za plemeno, ale ta kráva ho neměla kopat a hystericky řvát na metro a pak napadat i majitele psa. Je přece jasný, že pes bude pána bránit. Zase titulek a článek bez všech informací jak se to blesku hodí. Fakt je mi nablití..

Bakakay ( 26. dubna 2018 12:09 )

 Ještě by bylo fajn dodat, že pes seděl na sedadle a "bezbraná cestující" se ho snažila odstrčit na zem. Pes pouze zareagoval. 🤷

dietr ( 26. dubna 2018 11:02 )

Asi ho píchla prstem do oka nebo zatahala za uši, jak se nám snaží tvrdit rodiče dětí napadených psy.

villon ( 26. dubna 2018 10:43 )

Stačí pepřák a 10 cm vystřelovák v kapse. Elegantní boj.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání