Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Kamarádi smutní za Jirku, který se zabil v Thajsku: "Ať se ti na druhé straně daří, jednou se tam všichni potkáme."

Autor: dce - 
27. února 2018
05:00

Tragédie, která se stala minulý týden v Thajsku, zasáhla mnoho lidí - Jiří B. (†32), který se zabil po pádu ze skály, měl desítky přátel. Právě oni nad ztrátou kamaráda truchlí na sociálních sítích. Vzpomíná na něj i jeho přítelkyně.

Touha po lepší fotce stála život už nepočítaně turistů po celém světě. V pátek takto zemřel Čech Jiří B. (†32) na thajském ostrově Koh Samui u vodopádu Bang Khun Sri. Podle místních médií ustoupil až za provaz s výstražnými cedulemi o zákazu vstupu. Jediný krok mu rozhodil rovnováhu a on spadl do 30metrové hloubky.

Ani rychlá pomoc svědků už mu nedokázala zachránit život. Jeho tělo se záchranářům podařilo z místa odnést až po pěti hodinách kvůli náročnému terénu. 

Smutná ztráta zasáhla mnoho lidí z Jirkova okolí. "Byl to férový kluk a super kamarád. Je to strašný a nic víc mě nenapadá než to, ať se ti tam na té druhé straně daří, jednou se tam všichni potkáme," vzkázal Martin. "RIP Jiří, nemůžu to skousnout. Upřímnou soustrast celé rodině," napsal Jaroslav.

"Děkuji za vše, co jsem s tebou mohla zažít a prožít kus krásného života. Moc mi chybíš," truchlí Jiřího přítelkyně.

"Nikdy nezapomenu na neuvěřitelné večírky s tímhle energickým a vždycky pozitivním kamarádem... Budeš nám moc chybět Jiříku...," smutní Luke. "Je mi hrozně, přátelé a kamarádi, opatrujte se a dávejte na sebe pozor a vím, o čem mluvím... Stačí vteřina nepozornosti a z vysněné dovolené se nikdy nemusíte vrátit... Moje myšlenky jsou s celou jeho rodinou, kam posílám hlubokou a upřímnou soustrast...," dodal.

"Byl to tak hodnej kluk a žádnej blbec. Kolikrát člověk v životě udělá něco, co se nemá nebo není podle předpisů," hájí ho Lenka.

jasnovidec01 ( 27. února 2018 13:16 )

listure:Co tam proboha lezl, když tam byl zákaz?...óoooo paní chytrá...že jsi mu to neporadila dřív co,ale to jsi nevěděla až to začal Blesk rozmazávat...tak drž H U B U.

jasnovidec01 ( 27. února 2018 13:13 )

Monikay:To s fotkou mrtvého těla Blesk přehnal ... je to jejich hnusná práce špinit lidi a hlavně po smrti to je jejich živná půda pisálci...makat jinak neumějí

jasnovidec01 ( 27. února 2018 13:10 )

arne100:Žádná škoda zase o jednoho magora méně..........to mluvíš jistě o sobě co ????demente...kdyby seděl na zadku u PC jako ty ,tak by jsi tam byl ty, to platí pro všechny kretény co mu to přejí ***

Monikay ( 27. února 2018 12:47 )

To s fotkou mrtvého těla Blesk přehnal...

arne100 ( 27. února 2018 11:39 )

Žádná škoda zase o jednoho magora méně.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání