Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pašeračka Tereza podporovala teroristy, tvrdí novinářka

6. února 2018
07:07

Téměř měsíc už tráví Tereza H. (21) z Uherského Hradiště v pákistánském vězení, kam se dostala kvůli pašování drog. Elitní česká novinářka Tereza Engelová poukázala ovšem na problém, o kterém se nemluví – peníze z drogového byznysu často financují terorismus. Tereza tak mohla, patrně nevědomky, financovat islamisty…

Terezu začátkem ledna odchytili celníci na pákistánském letišti v Láhauru – v jejím kufru našli devět kilogramů heroinu. S její pomocí místní policie začala odkrývat celou síť drogové mafie. Soud o trestu a vině ji bude čekat patrně až za půl roku, a tak nyní tráví čas ve vazbě. Zda věděla, co pašuje, nebo jí to do kufru někdo podstrčil, zatím není jisté, sama Tereza se k tomu vyjádřila dost zmateně. Podle záběrů z výslechů ovšem nijak extra zdrcená nebyla.

Počet odsouzených, a to i těch ze zahraničí, v Pákistánu dokazuje, že zde drogový byznys vesele bují. Není ani žádným tajemstvím, že peníze z takových obchodů často financují terorismus.

Video  Simona H. o Terezině příteli Tárikovi: Jak to bylo s drogami? Má z něj strach? Kolik za cestu dostala?  - Petr Macek, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Peníze získané obchodem s drogami drží finančně nad vodou islamistické radikály z al-Káidy a Tálibánu, v menší míře i Islámského státu. Stojí za smrtí statisíců lidí ve válkách, které pomáhají udržovat, decimují ekonomiky chudých států,“ popsala Tereza Engelová na webu HlídacíPes.org.

Cituje i zprávu Interpolu, která je více než všeříkající. Třetina z 5000 zločineckých skupin operujících v Evropě je zapojena do pašování drog! A tak i Tereza mohla nevědomě podpořit některou z teroristických organizací…

Video  Terezin právník exkluzivně: Je v cele s 20 ženami, necítí se dobře.  - Tereza Kühnelová
Video se připravuje ...

ZelkovickaVaclava ( 4. března 2018 03:18 )

 Citrooon: teroristické organizace, se urcitě nefinancují z 9 kg drogy. To je tak maximálně pro dva pitomce, kteří si chtějí hrát na bohaté...Teroristé se nechají dotovat a zavážet od USA, popripadě od Turecka....

ZelkovickaVaclava ( 4. března 2018 02:57 )

 A lesni.vila.samecek již zanedlouho vystoupí ze stínu a stane se tváří skupiny krysiček a košťat.....těch, co pouze zlo, nenávist a aby T.H. pověsili...je mi fuk, že dělala společnici, já s ní chrápat nebudu a stejně tak, že pašovala heroin..určitě si ho nedám. I kdyby se povalovalo kilo té drogy u każdého patníku...Nerozvážela smrt,ani nepodporovala teroristy...nenutila nikoho, aby se zfetoval, ani tedy neohrožovala naše životy, nebo našich dětí..Vím pouze, že je občanem Českého státu a ten má přímo povinnost dělat možné i nemožné, aby jí nenechal shnít v té psí ***i.

Gemmy ( 6. února 2018 17:29 )

Žádné slitování! Ten, kdo ji bude chtít osvobodit,nebo přivézt do Česka, je také podezřelý. Chtěla se mít dobře,bezpracně,chodit ohozená,ale bylo jí úplně jedno,že rozváží smrt!

prycsnima ( 6. února 2018 16:55 )

 Ku rva a islámistka je to .Je třeba proklepnout tu celou povedenou rodinku a ty šlapky z jejího milieu .

vlasta1 ( 6. února 2018 16:22 )

Tak naivní snad ani nemůžete být. Ta přesně věděla co dělá. Nebylo to poprvé , jenom s tím rozdílem že ji to tentokrát nevyšlo a s tím do toho šla. Každý je svého štěstí tvůrcem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání