Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ali, neblbni a vrať se, chybíš nám! Kamarádi pohřešované dívky prosí za její nalezení

Autor: dce - 
24. ledna 2018
16:18

Smutné příspěvky sdílí na sociálních sítích přátelé třináctileté Alice. Dívka zmizela už v pátek a existuje důvodná obava o její život - Alice by si mohla sama ublížit. Neviděli jste ji?

Jako dítě v ohrožení vede policie v databázi pohřešovaných třináctiletou Alici. V pátek 19. ledna nedorazila do školy. Dopoledne údajně jela autobusem do Prahy, ráno se ještě telefonicky ozvala rodičům. Od té doby je její telefon hluchý a nikdo netuší, kde by mohla být.

"Je důvodné riziko, že by si mohla ublížit," uvedla policie v žádosti o pomoc s pátráním. Rodiče dívence přes média poslali zašifrovaný vzkaz, zatím se ji ale najít nepodařilo.

Její kamarádi sdílejí tesklivé vzkazy na sociálních sítích a prosí ji, aby se vrátila. "Strašně moc nám všem chybíš, tolik lidí se kvůli tobě trápí... Říkala jsi mi, že se mám usmívat, ale když tu nejsi, tak nemám důvod, každý den jenom tak sedím a přemýšlím nad tebou a nad tím vším, co jsme si za tak krátkou dobu zažily. Říkala jsi, že tu pro mě budeš a že mě neopustíš, když mi bude nejhůř.... Tak kde jsi teď, když tě potřebuju?" píše Eliška.

"Prožívala sis hrozný chvíle a byla jsem tu s tebou.. plno lidí tu bylo a je a ještě dlouho s tebou bude! Vždyť my jsme bez tebe ztracení..Prosím, vrať se... Nemusíš se bát vrátit, všechno by se to vyřešilo v klidu... Máme o tebe vážně strach. Naše jedno velký přání je, aby jsi se prostě vrátila a my měli zase důvod se usmívat," smutní Lenka.

"Doufám, ze si neublížiš, trdlo, budu se za tebe modlit ke všem bohům, co existujou, aby jsi se našla, zlatíčko... kdyby jsi byla silná a poslechla, víš, že by se to nestalo, láska je svině, Alex, ale tohle si ty vůbec nezasloužíš!!!" prozradila Klára.

Popis pohřešované Alice:

Dívka je hubená, vysoká 155 až 160 centimetrů. Má zčásti vyholenou hlavu, vlasy modrofialové barvy, nosí výrazné modré čočky a v uchu má piercing.

Cestou do Prahy měla mít pohřešovaná na sobě černé oblečení, na bundě pruh maskáčoviny, později mohla mít oblečení modré barvy. Její telefon je nedostupný, naposledy o sobě dala vědět rodině v pátek ráno. Informace o Alici přijímá policie na lince 158 nebo na jakékoliv policejní služebně.

Lemrouch ( 27. ledna 2018 09:41 )

Dobrý muži, policie "bohužel" nemá pravomoc někoho zavřít do skepa a tam jej za pomoci násilí nebo zdrogování přimět kápnout božskou. Popravdě - líbilo by se Vám ve státě kde by TO bylo absolutně legální a obětem "vyšetřovacího omylu" by se řeklo něco ve stylu "Sorry jako"? Každopádně Vy nepracujete u policie a ve svém volném čase si můžete provozovat jakékoliv aktivity. Třebas nelegální, třebas násilné a kdoví, třeba by jste tím zachraňoval životy nevinných. Možná bych měl do roka na stěně plakát P-MENa! Místo toho se snažíte trollit někde na zastrčené diskuzi béčkového bulváru. Btw. když jste v pátrání lepší než PČR, nalezl jste např. facebookový profil tohoto modrohlavého Aliena?

pajato73 ( 25. ledna 2018 08:01 )

psychopatko

sama05 ( 25. ledna 2018 04:09 )

zdravim Vas Ballu a Alice..nevim..Vy tomu rikate cool? no OK..takze pouvazujte,ja Vam ted prave tento message nepisu ve ctyri hodiny rano Ballu,koncime se slovnimi prestrelkami,fakt je,ze ja myslela po Tvem prvnim message,ze jsi kluk...jak jsi me okamzite titulovala,,Ty vole...aa ted jsem si vsimla,ze nepisu na ,,Fialku''..nic se nedeje,uz tam jdu,chystam se Vam obema vysvetlit,proc jsem vlastne zacala na Alici psat I will be continue

majojo ( 24. ledna 2018 22:22 )

Ta holčina už dávno vypadá jinak, těžko ji dohledat.

lesnismes ( 24. ledna 2018 19:04 )

To je normalni ve 13 ti letech vyholena fialova hlava,tunel a piercings???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání