Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Otec udal vlastního syna (17) policii: V jeho mobilu našel pedofilní fotky dítěte (2)

Autor: shp - 
13. ledna 2018
18:58

Paul Spensberger z amerického města O'Fallon ve státě Missouri se zděsil, když zabavil mobil svého syna Andrewa (17) kvůli špatnému chování. Našel v něm totiž pedofilní fotografie teprve dvouletého dítěte. Syna se proto rozhodl nahlásit policii.

„Byl jsem znechucen,“ přiznal Paul Daily Mailu. Andrew svému otci řekl, že dítě, které bylo vyfoceno nahé v otřesných pózách na dvou fotografiích, je z rodiny jeho přítelkyně.

Pedofilní fotky chtěl prý prodat svému spolužákovi. O něm si myslel, že je pedofil a chtěl z něj obchodem vymámit v přepočtu 7 500 Kč. Z peněz chtěl uhradit vlastní dluhy, které měl.

Policie Andrewa zatkla a drží ho ve vazbě na kauci 220 tisíc korun, kterou otec odmítá zaplatit. Chlapci hrozí za přechovávání dětské pornografie až jednoroční pobyt ve věznici. Soud se teprve chystá.

„Cítí se jako ho**o. Cítí lítost a bojí se, protože mu hrozí vězení. Mohl jsem zaplatit kauci, ale potřebuje pochopit tuto lekci,“ řekl otec. „Nevím ale, jestli bych se podruhé zachoval stejně. Je to těžké,“ dodal.

Video: Dav zlynčoval pedofila

Video  Dav zlynčoval pedofila: Nachytali ho, jak obtěžuje šestiletou dívku!  - Blesk TV
Video se připravuje ...

sores ( 14. ledna 2018 11:18 )

Nic lepšího otec nemohl udělat, kluk se jen vymlouvá na kamaráda přitom i on je účastník té zrůdnosti!!!! Měl by být zákon, okamžitá kastrace pedofilů!!!!!!!

europa ( 14. ledna 2018 07:23 )

hoopoe ( 13. ledna 2018 22:30 )

sesta-k-dobru: ... aby jsi se nedivil kašpárku až ti přijde předvolání

hoopoe ( 13. ledna 2018 22:22 )

§ 184Pomluva (1) Kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok. (2) Odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem.

obluda.pb ( 13. ledna 2018 22:07 )

Tebe si fotr zapoměl utřít do záclony, když skončil se ségrou, viď?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání