Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vánoce Čecha vězněného v Kambodži: Mejdan, štědrovečerní večeře a posun v případu!

Autor: dce - 
27. prosince 2017
18:46

Vánoce strávil Václav P. (46) za mřížemi v kambodžském vězení. Obviněný ze sexuálního zneužívání 14leté dívenky nyní čeká na soud. Tvrdí, že malou Nicol, jak holčičce říkají, bral jako vlastní dceru a nikdy by jí neublížil. Jeho případ se prý nyní kolem svátků konečně posouvá správným směrem.

Ve vězení je už dva měsíce, nyní zde prožil i Vánoce. Václav P., kterému přátelé přezdívají Wendi, zde skončil koncem října kvůli  sexuálnímu zneužití místní holčičky. O tu se podle přátel ale staral jako o vlastní dítě – Nicol i její matka trpí HIV a jejich život měl jen velmi nízkou kvalitu. Wendi se jim rozhodl pomoci – Nicol učil a obě ženy brával na výlety po jejich rodné zemi.

Z neznámých důvodů se proti němu ale obrátil osud a on byl obviněn z ohavného činu. Sám Wendi i jeho přátelé ale tvrdí, že je nevinný. Všichni skálopevně věří, že se Čecha podaří osvobodit. Před Vánoci dokonce vyměnili právníka a podle Oty V. se případ konečně začal posouvat správným směrem!

„Věci se začínají konečně posunovat dopředu a navíc správným směrem. Takže věřme, že to už nebude trvat dlouho a Wendi bude opět na svobodě mezi námi, slušnými občany naší světové pospolitosti,“ napsal.

Prozradil také, jaké byly Wendiho Vánoce za mřížemi – se svými „spolubydlícími“ měl dokonce i vánoční mejdan.Dostal k tomu šunku a spoustu dalších dobrot, prostě asi osm kilo všelijakých salmonelyprostých potravin,“ dodal.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání