Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Chirurg (†36) zastřelil své děti (†5 a †9) a obrátil zbraň proti sobě. Bál se, že po něm zdědí deprese

Autor: shp - 
17. prosince 2017
12:29

K děsivě tragické události došlo v texaském Dallasu v sobotu nad ránem. Chirurg Christopher Dawson (†36) dlouhou dobu bojoval s depresemi, které se mu nepodařilo přemoci. Obával se, že je zdědí i jeho děti. Jeho chmury zakalená mysl mu proto řekla, ať je zbaví bolesti. Malého synka Lukea (†9) i dcerku Rachel (†5) proto zastřelil a zbraň pak obrátil proti sobě.

Matka dětí a chirurgova manželka Rachel Dawson uslyšela střelbu v půl sedmé ráno. Když vyběhla z ložnice se podívat, co se stalo, zhrozila se. Našla mrtvolky svých dětí. Okamžitě zavolala policii, ale na záchranu bylo již pozdě. Děti i její manžel byli již mrtví.

Smutný osud rodiny odhalilo smuteční oznámení. „Po letech útrap s úzkostí a depresí nebyl Chris schopný vymanit se z jejich sevření,“ stálo na něm. I přes děsivý čin, který spáchal, byl chirurg popsán jako milující otec, který trávil veškerý volný čas se svými dětmi.

Malý Luke však také delší dobu bojoval s depresemi jako jeho otec. „Chris pomáhal Lukeovi s jeho úzkostmi, ale byl přehlcen myšlenkami, že Luke vyroste a bude jako on,“ uvedli pozůstalí na smutečním oznámení také. Děti i otec byli pohřbeni při dvou různých obřadech v jeden den.

Případ z Atlanty: Matka pobodala své děti

Monikay ( 18. prosince 2017 11:26 )

Souhlasím s názorem že si je neměl vůbec pořizovat

kristinn ( 17. prosince 2017 18:32 )

nik nemá právo brať inému život.Keď vedel, že je jeho choroba dedičná, nemal ich splodiť...

kretenos500 ( 17. prosince 2017 18:07 )

Ano, to je základní postup vraždící levice, prostě vraždit každého, kdo má jiný názor.

sores ( 17. prosince 2017 16:34 )

Ano vůbec si neměl pořídit děcka jelikož je to dědičné.To mohl jako Dr.vědět debil!!! A pak mít nač mega nebo ještě více. Super boháč je ten co má zdraví a ne prachy.

eblanche ( 17. prosince 2017 15:37 )

některé nemoci jsou skutečně jen utrpení, bolest, zoufalství a beznaděj, a nemá to konce. Tatínek byl doktor, jistě se snažil najít lék, nebo jiné řešení, ale na toto nic není. Beznadějná situace, je mi smutno, když i malé děti trpí. Ať to rozhodne bůh

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání