Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Máma zavražděné holčičky (†3) z Uherskohradišťska: To nejhorší teprve přijde!

Autor: Slávka Červená - 
1. října 2017
05:01

Během chvíle se ženě (28) zhroutil celý svět. Zfetovaný manžel (28) ve čtvrtek měl ubodat jejich dcerku (†3) a syna (5) zranil. „To nejhorší teprve přijde,“ říká zdrcená máma.

Máma holčičky se snaží pod tíhou hrůzy nezkolabovat. „Děkuji všem za podporu. To, že o tom mluvím, mě nějak drží, abych se nezhroutila. Musím fungovat pro syna, i když to nejhorší teprve přijde,“ napsala na sociální sítě.

 

Kriminalisté v sobotu odpoledne obvinili osmadvacetiletého muže z vraždy a pokusu o vraždu. Muž, který se měl nedávno vrátit z léčení na kroměřížské psychiatrii, zřejmě neunesl, že se s ním manželka chtěla rozvést a zaútočil na děti nožem. Tříleté děvče útok nepřežilo, pětiletý chlapec skončil v nemocnici, naštěstí je mimo ohrožení života. Policisté chtějí pachatele stíhat vazebně. Za vraždu hrozí muži patnáctileté až dvacetileté vězení nebo výjimečný trest.

Podle policie se otec po činu nejspíš nepokusil spáchat sebevraždu, jak se spekulovalo. Údajně byl sice zcela omámený alkoholem a drogami, otrávit se léky ale podle policie zřejmě nechtěl. „Z dosavadního vyšetřování tomu zatím nic nenasvědčuje, ale okolnosti stále prověřujeme,“ upřesnila mluvčí policie Lenka Javorková. Muže si po propuštění z nemocnice odvezli policisté.

 

matno ( 1. října 2017 23:31 )

Luke. Jako bych slyšela svoje dva syny.

honzatrx ( 1. října 2017 18:14 )

Jak napsal Luke, měli by pohnat k zodpovědnosti i tu blbku, která si pořídí dítě s feťákem a psychopatem. A též, jak napsal Luke, nepiju, nekouřím, v hospodě mě to nebaví, nemám žádné dluhy ani půjčky, žen si vážím (když to není kráva nebo vypočítavá blbka), vzhledově jsem kus chlapa (2 m) a dokonce jsem i movitý. Přesto když už náhodou nějakou potkám, jde o zlatokopku nebo o matku samoživitelku, hledající nějakého troubu, kterému by se pověsila na krk, aby živil ji a její děcka. To bych musel být padlý na hlavu. Slušnou hezkou vyrovnanou ženskou dnes aby člověk za bílého dne hledal s lucernou.

krasomila ( 1. října 2017 18:13 )

Ufňukánka a zoufalce, co by bral skoro každou, nikdo nechce. To není jen záležitost dnešních žen, dokonce to není ani záležitost žen. Ty bys určitě taky chtěl tu hodnou a pracovitou (ošklivou a nudnou) místo té hezké a zábavné, že?

Lukepro2315 ( 1. října 2017 17:09 )

Dítěte je mi pochopitelně líto, ale frajerka má, co chtěla. Kupříkladu já - mám práci, nehraju na automatech, nechlastám, nekouřím, jsem slušnej, nenásilnej, drogy neberu, na ženskou jsem v životě nevztáhl ruku, nezvýšil hlas, blbej nejsem a úplně odpornej snad taky ne. Tak proč jsem už pátým rokem sám? Proč nade mnou každá ženská ohrnuje nos? Hold asi nejsem dostatečnej "frajírek", nebo feťák. Prostě asi nežiju "nebezpečně", tak by se se mnou asi každá nudila. Fakt ty ženský v dnešní době nechápu. O tuhle ženskou asi taky mělo zájem víc chlapů, tak nevím, proč si mezi nima musela vybrat právě feťáka a pořídit si s ním ještě děti. Jak říkám - dítěte je mi líto, ale ona má, co chtěla.

Bakuta ( 1. října 2017 12:19 )

Hnusnej prasivej fetak. Doufam, ze shnije v lochu! I kdyby nedostal dozivoti, ven se zivej stejne nedostane, muklove maji pro ty ksindly, co sahnou na dite specialni zachazeni...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání