Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Prokletí přeživších masakru v Las Vegas: Chodí si pro ně smrt!

Autor: ank - 
26. listopadu 2017
22:00

Chodí si pro ně smrt. Jsou to skoro dva měsíce od brutálního masakru v Las Vegas. Přeživší ale zatím nepotkává šťastný osud.  Od incidentuza poslední tři týdny zemřely už tři osoby, každý týden jedna. Jsou přeživší prokletí?

Na začátku října Stephen Paddock (†64), z 32. patra hotelu Mandala Bay a Casino, zahájil střelbu na open-air Road 91 hudební festival. Při tomto masakru bylo zabito 58 lidí a dalších 500 zraněno. Střelec nepatřil k žádné teroristické skupině a po střelbě namířil zbraň na sebe. Přeživší ale zatím nepotkává šťastný osud. Smrt si každý týden bere jednoho z nich.

Roy McClellan (†52) byl minulý týden sražen autem. Jeho smrt přichází potom, co dva přeživší Dennis a Lorraine Caver zemřeli při autonehodě v minulých týdnech.

Manželka Roye McCleallena se vyjádřila: „Není to to, co jsem pro něj chtěla. Nerozumím tomu, že se mu nestalo nic v Las Vegas, ale o pár týdnů později byl sražen autem. Doufám, že je teď na lepším a bezpečnějším místě. Ta střelba na něm nechala následky a musel chodit na terapie.“

McCleallenovi se podařilo uniknout střelbě a cestou pomohl zachránit život několika lidem. Sbírka GoFundMe, která byla založena k podpoře jeho rodiny nasbírala jen za dnešní dopoledne přes dva a půl tisíce dolarů.

VIDEO: Koncert v Las Vegas: Jak se zábava proměnila v teror

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání