Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pavel ubodal své dva bratry (†17): První slova matky o vraždě!

Autor: bop - 
6. listopadu 2017
21:24

Českem otřásl nevídaný případ vraždy, když před týdnem mladý muž z Počátek ubodal své dva mladší bratry a třetího zranil. Nejednoho člověka po činu jistě napadlo, jak se asi cítí jejich matka... Ta teď poprvé veřejně promluvila!

Nikdo si nejspíš nedokáže ani představit, co v posledních dnech prožívá matka čtyř synů. O teprve sedmnáctiletá dvojčata navždy přišla, a to navíc rukou jejich staršího bratra (26), který teď patrně stráví doživotí za mřížemi. Přežil jen nejstarší ze synů (27), kterému se podařilo dopotácet do blízké hasičárny, odkud, než ztratil vědomí, stihl zavolat pomoc. 

Muž, který se přiznal k vraždě svých bratrů, a dokonce před soudem prohlásil, že si chtěl vyzkoušet zavraždit člověka, není pravděpodobně duševně zcela v pořádku. Existují teorie o užívání drog a policie také pracuje s verzí, že otřesný čin nespáchal s čistou hlavou. Něco takového však od něj jeho matka rozhodně nečekala. „Není to možný,“ svěřila se zdrcená žena nechápavě televizi Nova. 

Nejstarší ze synů, který byl během vražedného řádění zraněn, už je na tom naštěstí mnohem lépe. Dokonce ho konečně propustili z nemocnice. Alespoň to může matku v těžkých chvílích těšit. Na dotaz, jak je na tom nejstarší syn, otřesená žena odpověděla neurčitě. „V podstatě dobře,“ sdělila. Jak ona, tak její syn se nejspíš budou z prožitých traumat zotavovat ještě hodně dlouho...

VIDEO: Bratrovražda v Počátkách! Mladík (26) ubodal dvojčata (†17).

Video  Bratrovražda v Počátkách! Mladík (26) ubodal dvojčata (†17).  - Jiří Čada
Video se připravuje ...

kamelie ( 30. března 2018 09:41 )

ještě že měla syny 4, aspoň jednoho bude mít doma. Vždycky je hodně smutné, když děti něco provedou zlého, natož bratrovraždu. Když se narodí, je radost, posléze se přidá starost, pak obavy a pak tohle! Hrůzné.Matka si musí říkat, že by bylo lepší kdyby se vůbec nenarodil. Je hodně "dětí" co se nepovedou, že? Smutné. A už je taky dost lidí, mladších . co nechtějí vůbec děti, a to už jim je kolem 40ti let. To je také smutné.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání