Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vyšetřování zmizení Míši odhalilo: Dvě kritické hodiny!

  • Autor: ljš - 
    16. 9. 2017
    05:00

    Nechtějí jít do detailu, protože vyšetřování zmizení Míši Muzikářové stále probíhá, přestože byl případ oficiálně odložen. Kriminalisté však na tiskové konferenci přinesli několik nových detailů, které skládají časovou mozaiku osudného dne. Ukazuje se, že Míše se něco stalo zřejmě v průběhu dvou hodin po matčině odchodu do práce.

  • 1.Středa 11. ledna, 4:46 ráno

    Čtrnáct minut před pátou hodinou ranní byl mobil Míši Muzikářové podle serveru iRozhlas.cz naposledy aktivní. Signál z něj kriminalisté lokalizovali v oblasti ústecké čtvrti Klíše, kde Míša bydlela. Je proto pravděpodobné, že v tu dobu byla ještě doma. O tom, zda byla přes telefon v kontaktu se svým únoscem, však lze jenom spekulovat. Policie k tomu nic bližšího neřekla, přestože její komunikaci prověřovala.

    Míša na videích působí spokojeně. Byt, ve kterém klipy točila, je čistý a uklizený. Míša na videích působí spokojeně. Byt, ve kterém klipy točila, je čistý a uklizený. | Musical.ly

  • 2.Středa 11. ledna, kolem páté hodiny ráno

    "Matka uvedla, že kolem páté hodiny ráno odcházela do práce. V tu dobu byly Míšiny věci doma. Dceru nekontrolovala, ale předpokládala, že je v pokoji a spí," uvedli vyšetřovatelé na tiskové konferenci. Večer už přitom oblečení a batoh holčičky v bytě nebyly.

    Dům, ve kterém Míša bydlí se svou matkou. Dům, ve kterém Míša bydlí se svou matkou. | Blesk - Karel Kopáč

  • 3.Středa 11. ledna, 7:09 a 7:15 ráno

    Modrá mazda podezřelého Otakara S. byla zachycena ráno v den zmizení Michaely na kamerách. Policii přitom tvrdil, že v té době pobýval v pronajatém bytě v Čeminách. "Mohu potvrdit, že jeho auto bylo 7:15 na kameře na příjezdu do Plzně, což hrubě nekorespondovalo s jeho výpovědí," uvedl kriminalista Martin Charvát.

    V 7:09 projíždělo vozidlo obcí Kaznějov, kam podle plánovače tras trvá cesta z Míšina bydliště 1 hodinu a 54 minut. Pokud by tedy Otakar S. Míšu vyzvedával hned poté, co její matka Eva odešla do práce, mohl jízdu s ještě asi patnáctiminutovou rezervou stihnout.

    Podle dokumentu, který má server iRozhlas.cz k dispozici, ukázalo vyšetření na detektoru lži, které Otakar S. podstoupil 23. ledna, že Míšu v noci z 10. na 11. ledna viděl a také ví, kde se nachází. 

    Cesta do obce Kaznějov, kde Otakara S. v 7:09 zachytily kamery, trvá necelé dvě hodiny. Cesta do obce Kaznějov, kde Otakara S. v 7:09 zachytily kamery, trvá necelé dvě hodiny. | Mapy.cz

  • 4.Středa 11. ledna, mezi 7:40 a 7:45

    V 7:40 odcházela Míša každý den do školy. Cesta jí vždy trvala zhruba pět minut. "Cestou do školy dívka prochází pod kamerou. Vyhodnocením záznamů jsme zjistili, že pod kamerou v daný den neprošla. Přitom všechny minulé dny pod ní na záběrech prochází. Z toho jsme vyhodnotili, že Míša do školy vůbec neodešla," uvedl Charvát. Kriminalistům tak zbyly jen dvě verze. Buď se stala obětí trestného činu ze strany rodinného příslušníka, nebo cizího člověka.

  • 5.Středa 11. ledna odpoledne

    Otakar S. se podle policejního materiálu, který získal server iRozhlas.cz choval v den Míšina zmizení podivně. V Plzni navštívil svou bývalou přítelkyni, která vypověděla, že nevypadal dobře a říkal, že je mu zle. 

    Přítel Míšiny matky Otakar S. Přítel Míšiny matky Otakar S. | Karel Kopáč, archiv Bleksu

  • 6.Středa 11. ledna, 18:54 večer

    11. ledna v 18:54 oznámila na linku 158 Eva Muzikářová, že její dcera nedorazila ze školy. "Okamžitě se rozběhlo pátrání, protože bylo zjištěno, že to bylo nestandardní chování. V minulosti se nikdy nestalo, že by se zdržela," uvedli kriminalisté.

  • 7.Čtvrtek 12. ledna, 1:02 v noci

    Otakar S. telefonuje s matkou pohřešované Míši, nachází se v Dubí u Teplic.

  • 8.Čtvrtek 12. ledna, kolem 3. hodiny v noci

    Policie telefonuje Otakarovi S., aby se dostavil k výslechu. Ten je v tu chvíli v Teplicích.

  • 9.Čtvrtek 12. ledna, 3:15 v noci

    Policie zahajuje výslech Otakara S. Následně dojde také k prohlídce jeho vozu, kriminalističtí technici v něm ale nic nenašli. Až o tři týdny později, po Otakarově sebevraždě, v kufru téhož vozu najdou Míšiny nůžky a kružítko, které nesou stopy její DNA.

    Právě čas příchodu Otakara S. na policii považovali kriminalisté za zásadní. "Těla se zbavil do prvního výslechu, tedy do 12. ledna 3.15 hodin," konstatovali ve zprávě o vyšetřování.

    Auto, ve kterém vozil Otakar S. (†38) kamarádku ztracené Míši (12), si odvezla policie. Auto, ve kterém vozil Otakar S. (†38) kamarádku ztracené Míši (12), si odvezla policie. | Tn.cz

  • 10.Čtvrtek 12. ledna, po poledni

    Otakar S. přijíždí na druhý výslech. Policisté ho přitom volali už před 3,5 hodinami. Na ruce má zranění, které nedokáže vysvětlit. 

  • 11.Sobota 14. ledna

    Matka Míši Muzikářové policistům přinesla mobil své dcery, který do té doby nebyl k nalezení. Tvrdí, že ho objevila za gaučem. Až po sebevraždě Otakara S. přizná, že jí ho dal sám hlavní podezřelý a přemluvil ji, aby o tom policistům neříkala. Kde ho našel, prý neví.

    Míšina máma po policejním výslechu zamířila do baru. Míšina máma po policejním výslechu zamířila do baru. | Karel Kopáč

Thyronx ( 16. září 2017 18:26 )

Pohlavně zneužívaná delší dobu, matka vše věděla od samého začátku a nepodnikla vůbec nic, věděla detaily i o smrti Míši od Oty a nikomu nic neřekla. Míša přišla nejspíš o život při vynuceném orálním sexu kdy mu zůstala v rukou s přeraženým vazem. Je jedno kam ji "uklidil" ale není jedno že matka to zneužívání na které si jí Míša stěžovala nejen jí ale i babičce. Všichni společně zavraždili milou holčičku. To že si hodil oprátku byl jen důsledek a morální zadostiučinění. Vražda zůstane vraždou a za středověku by je všechny oběsili. Bohužel středověk nemáme, a právní stát už vůbec ne a ještě dlouho nebude.

defka666 ( 16. září 2017 16:49 )

že se ji zbavila ta její matka s tím kriplackým otakarem jsem věděla dávno

milan59 ( 16. září 2017 13:07 )

Podle mě je to p.....a na entou !!! Jak by mohl jednoruky chlap za sebou tak perfektně uklidit případný místo činu,že to místo nevyhledali cvičení psi ani vycvičený policajti ?? A hlavně neměl na to dostatečně čas když ho podle kamer vyzjistili kde v danou dobu byl. Mě spíš přijde že ji někdo unesl Otakar jí bránil a pak nevydržel ten nátlak médií že si raději vzal život.Co se týká její matky tu hned obviňují z náckovství jen kvůli fejsu,ale že podobný fotky má více lidí to se neřeší !!!

zednik ( 16. září 2017 11:59 )

14 minut před pátou ráno je Míšin mobil aktivní a hned pár minut na to matka odchází do práce.... To ale nedokazuje, že mobil, který se pak na tři dny ztratil a byl bez signálu, použila v 4:46 Míša. Po třech dnech matka lže, že údajně našla mobil za postelí....Ani nepátrá kde k němu Otakar přišel ? Detektor prokázal, že Míšu v noci z 10. na 11. ledna Otakar viděl a také ví, kde se nachází..... Policie určitě udělala kus práce, ale asi nebudou kritické jen ty dvě hodiny ranní před odchodem do školy, ale celá noc. Jen matka to ví. Jednou i na ní dojde,i když je asi úplně bezcitná, není tak chytrá, aby tohle ustála

panchovilla ( 16. září 2017 11:58 )

Hm,policajti podle mě neví nic a jsou neschopní,tak to svedli na mrtvého příbuzného a začali vyšetřovat matku kvůli symbolice Třetí Říše na Facebooku,aby to zakryli.Jednak to značí intriky policie a její neschopnost,jednak jak je trnem v oku nekorektní názor.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání