Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Matka držela děti (2 a 3) v kleci: Při záchraně syčely a vrčely jako zvířata

Autor: shp - 
14. září 2017
10:25

Příběh jako z hororu. Žena z Virginie držela ve svém starém a rozpadlém domě se zatlučenými okny prkny dvě ze svých dětí v kleci. Dvouleté a tříleté děťátko byla v hrozném stavu. Žily ve špíně, fekáliích a na těle měly kousance od hmyzu. Jejich matka Malista Ness-Hopkins (38) skončila za mřížemi.

Obviněna byla z několika trestných činů včetně zneužívání dítěte a týrání dítěte. Zaměstnanci sociálních služeb byli zděšeni tím, v jakých podmínkách děti vyrůstaly. Jedna z nich, Kate Bonniwell, popsala děs, který na vlastní oči viděla.

Než se děti z klece podařilo dostat ven, zabralo to 20 minut usilovné práce s elektrickým šroubovákem. Když se to nakonec povedlo, dvouleté dítě syčelo a vrčelo jako zvíře. Po osvobození děti jen ležely na zemi, jako by nevěděly, co mají dělat.

„Děti se nechovaly jako normální děti, řekla Bonniwel TV WBOC. V domě hrůzy, který celý páchl močí, poté našli další děti v zuboženém stavu. Obě děti z klece i další, roční ratolest byly v pokálených plenkách a měly vši. Další děti byly nalezeny ve vedlejším pokoji.

Pětileté a šestileté dítě v něm ležely jenom na holé matraci. Sociálka všechny děti převzala do své péče. Podle právníka jejich matky Tuckera Watsona se žena zhroutila, když před rokem zemřel její přítel a otec dětí Tommy Annis (†33).

Podívejte se na nechvalně proslulý případ týrání dětí v Kuřimi:

amgal ( 15. září 2017 08:41 )

Matku strčit do klece a nechat ji tam, ať si poradí sama svi...ně. ale co ta čeština? "Dvouleté a tříleté děťátko byla v hrozném stavu. "

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání