Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hromadné znásilnění turistky na italské pláži: Dívku chtěli utopit!

Autor: lm - 
29. srpna 2017
16:24

Itálií hýbe skandál, který může zasadit tvrdou ránu místnímu cestovnímu ruchu. Čtveřice mužů, pravděpodobně ze severní Afriky, tu na pláži v Rimini zbila polského turistu do bezvědomí a jeho přítelkyni brutálně znásilnili. Teď se navíc ukázalo, že násilníci chtěli polskou turistku patrně i zavraždit.

Polský pár ve věku 26 let byl napaden na pláži v Rimini v sobotu časně ráno. Útočníci ženu znásilnili a muže zmlátili tak, že ztratil vědomí. Oběti byly rovněž okradeny. Polský deník Super Express s odvoláním na italské zdroje uvedl, že násilníci turistku po činu hodili do moře a doufali, že se utopí a nebude proti nim svědčit. Dívce se ale z posledních sil podařilo vyplavat zpět na břeh. Mladému páru pomohla náhodná kolemjdoucí.

„Mladou Polku po brutálním a opakovaném znásilnění hodili násilníci omráčenou do moře. Že se neutopila, je třeba považovat za mimořádné štěstí,“ uvedl polský list. Turistka hodlá spolupracovat s policií. „Jistě bych je dokázala bez problémů identifikovat. Na jejich tváře nikdy v životě nezapomenu,“ uvedla.

Italská policie je již údajně čtveřici násilníků na stopě. Podle polského deníku už zná totožnost dvou pachatelů a disponuje jmény přibližně dvaceti osob, mezi kterými by se měli pravděpodobně nacházet i zbylí dva.

Polskou veřejností incident značně otřásl, silná slova zní i z politických kruhů. „Ty bastardi z Rimini by si zasloužili trest smrti, ačkoliv v tomto konkrétním případě bych také obnovil mučení,“ nechal se slyšet polský náměstek ministra spravedlnosti Patrik Jaki. Polsko rovněž zahájilo vlastní vyšetřování případu a do Itálie poslalo své policejní experty, kteří mají pomáhat místním úřadům.

pp10 ( 29. srpna 2017 20:26 )

A proc pisete o utocnicich pravdepodobne z Afriky??? Italska media jiz vcera informovala o koho se jednalo, nechapu, jak se v dobe internetu neustale nekdo snazi mlzit a mlzit, je to uz k smichu.....

montevideo ( 29. srpna 2017 19:56 )

Hlavně že práva čmoudů jsou důležitější než národní bezpečnost. Byl by schopen ten nablblý papež podívat se té Polce do očí?

zkzkz ( 29. srpna 2017 19:35 )

Přičmoudlý z*mrdy patří vystřílet!!!!!!!!!!!!!!!

maruch ( 29. srpna 2017 18:01 )

Takový dobytek nemá právo na život !! Tento odporný čin udělali jednou a udělají to znova.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání