Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Migrant (18) znásilnil dva postižené muže, poté zavraždil manželku jednoho z nich

Autor: shp - 
3. dubna 2017
20:13

Zrůda s lidskou tváří! Přesně to je teprve osmnáctiletý migrant ze Somálska, který žádal o azyl v Německu. Jenže v pečovatelském domě v Neuenhausu se dopustil takové nechutnosti, že nad ní zůstává rozum stát. Znásilnil zde dva postižené staré muže, kteří se nemohli bránit. Když ho přistihla manželka jednoho z nich, zabil ji.

Osmnáctiletý Somálec se loni vloupal do pečovatelského domu v německém Neuenhausu. V jedné místnosti znásilnil 59letého muže, který byl proti němu bezbranný. Pak se přesunul do další místnosti, kde znásilnil dalšího nemohoucího.

Když ho při hrůzném činu přistihla manželka oběti (†87), Somálec ji napadl. Útok byl tak lítý, že Somálec ženu zabil. Sexuálního agresora pak načapal údržbář. Migrant vyskočil z okna a utekl. U něj doma ho však našla přivolaná policie.

Z činu ho usvědčilo špinavé spodní prádlo. Mladík nyní stanul před soudem. Za znásilnění a vraždu mu hrozí několikaleté vězení a následné vyhoštění ze země. Pro čin, který spáchal, neexistuje omluva. Somálec se ale ani omlouvat nesnaží.

Podívejte se, jak byl dopaden nebezpečný český znásilňovač:

Video  Nebezpečný znásilňovač dopaden: Vyhrožoval svým příbuzným!  - David Malík, Pavel Schuster
Video se připravuje ...

aIIahakbar ( 4. dubna 2017 06:54 )

Článek o zdenkkovi.

asijo ( 3. dubna 2017 23:57 )

Další duševně postižený inženýr,který má zajištěné kvalitní ubytování,možná až do konce života.

hanka666 ( 3. dubna 2017 22:21 )

Toho hajzla zabít a hodit přes plot prasatům.

kiwi65 ( 3. dubna 2017 22:02 )

 To byl asi ten špičkový chirurg,atomový inženýr nebo snad špičkový manažer.Tak mu to u soudu šupnou jako přiměřenou obranu,že ho ti důchodci napadli a zaplatí mu odškodný.Je mi na bli.tí.

Xeen ( 3. dubna 2017 21:43 )

Neznásilnil a nezabil. Multikulturně obohatil. A byl chudák frustrovaný tím, jak se marně snaží získat práci ve svém oboru - znásilňovač koz - a xenofobové mu to znemožňují. Hanba xenofobům, uprchlíci vítejte... Sluníčka, děkujeme.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání