Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tragická nehoda dívek z šíleného videa: Rodiče poslali vzkaz zachráncům!

Autor: Jana Ulrichová - 
10. července 2017
16:17

Tragická nehoda se stala o víkendu na Mostecku. Dvě dívky jely za zábavou, jedna z nich riskantní a rychlou jízdu vysílala živě přes Facebook. Záznam tak zachytil i moment, kdy řidička Nikola B. (†21) ztratila kontrolu nad autem a to narazilo ve vysoké rychlosti do protihlukové bariéry. Po převozu do nemocnice zemřela, její kamarádka na místě spolujezdce vyvázla se zraněním.

Spolujezdkyně Nikola V. (22), která při nehodě utrpěla zranění hlavy a podle některých svědků i poranění krku, dál zůstává v péči lékařů. „Je ve stabilizovaném stavu v nemocnici v Teplicích,“ uvedl Ivo Chrástecký, mluvčí Krajské zdravotní, pod níž teplická nemocnice spadá.

V pondělí tam dívku navštívili rodiče. Do nemocnice přijeli před polednem, zdrželi se ale jen krátce. „Je jí dobře, bude v pořádku,“ odpověděl na dotaz redaktorky Blesku dívčin tatínek. Jeho optimistické předpoklady, že dceru bude mít doma už v pondělí, se ale nakonec nenaplnily. Rodiče se k autu vrátili sami. „Dnes ji domů ještě nepustí,“ řekli.

Video  Holky vysílaly divokou jízdu na Facebooku, jedna zemřela.  - Facebook
Video se připravuje ...

Jejich dcera měla, při vší hrůze, štěstí na zachránce, kteří přispěchali osádce havarovaného auta na pomoc hned po nehodě. „Rád bych jim poděkoval, chtěl bych hlavně najít toho pána, který byl na místě jako první,“ svěřil se tatínek Nikoly.

Dexter-sinistet ( 2. srpna 2017 16:06 )

Jo Jo... ta urcite bude opakovat to same co kamaradka... Jsi tak chytrej...

Dexter-sinistet ( 2. srpna 2017 16:00 )

to je nazor... zabijeme kazdeho co udelal chybu... ty nevinatko...

Dexter-sinistet ( 2. srpna 2017 15:57 )

jsem zvedavy kolik jsi vychoval deti...

Dexter-sinistet ( 2. srpna 2017 15:54 )

ted jsi to vsem nandala... Zvlastni zpusob jak si lecit nizke sebevedomi...doporucuji si jit zacvicit, srovna to i mozek... Stat se to tobe,tak by jsi bylamesic schoulena v rohu pokoje s tikem u nohy...

Dexter-sinistet ( 2. srpna 2017 15:50 )

to bych chtel videt tebe... Ty by jsi mel pamet v pr... a jeste mokre kalhoty. Pri takovem incidentu je normalni ze se organizm brani...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání