Sobota 30. března 2024
Svátek slaví Arnošt, zítra Kvido
Polojasno 22°C

Auto obrácené na střechu i náraz do stromu! Tragické nehody si vyžádaly dva životy

Autor: ČTK - 
17. června 2017
10:28

Hned u dvou dramatických autonehod v Olomouckém kraji museli během sobotního rána zasahovat policisté a hasiči. Vyhasly zde životy dvou osob a další dva lidé utrpěli zranění.

První nehoda se stala u Lipníku nad Bečvou a druhá u Dětkovic, řekla ČTK mluvčí hasičů Vladimíra Hacsiková. Krátce před 05:30 se zde srazily dva osobní automobily. „Jedna osoba srážku nepřežila, další dvě se zranily. Hasiči zajistili vozidla proti vzniku požáru, asistovali zdravotnické záchranné službě s ošetřením osob a spolupracovali s policií při vyšetřování nehody," uvedla pro ČTK mluvčí hasičů Vladimíra Hacsiková.

Druhá dopravní nehoda vozidla, které podle oznamovatele mělo začít hořet, byla hasičům nahlášena v 5:52 u Dětkovic na Prostějovsku. „Po příjezdu hasičů se požár nepotvrdil, nicméně osoba v havarovaném vozidle utrpěla zranění, kterým na místě podlehla," řekla Hacsiková.

Silnice první třídy číslo 47 u Lipníku nad Bečvou byla ráno kvůli havárii na několik hodin uzavřena a mimo provoz byly i výjezdy z nedaleké dálnice D1. Před 10:00 byl na silnici obnoven provoz.

VIDEO: Hromadná nehoda zablokovala Pražský okruh: Střetla se zde 4 vozidla

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání