Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Řidička se snažila vyhnout zajíci: Škodovku obrátila na střechu a stejně ho zabila

Autor: shp - 
11. června 2017
16:23

Takové škody! Řidička za volantem škodovky se u Jindřichova ve Slezsku snažila vyhnout zajíci, který jí vběhl do cesty. Skončilo to katastrofálně. 

Žena strhla řízení a vybourala se. Její škodovka skončila na střeše. Narazila totiž do stromu. Srážka s ním byla tak silná, až ji odmrštila. Žena je naštěstí kromě drobných zranění v pořádku.

Auto je ale téměř na odpis. Nejhorší na tom všem je, že zajíce stejně žena srazila a usmrtila. Odborníci doporučují, aby se řidiči nevyhýbali zvěři na silnici a raději ji srazili. Vyhýbáním riskují své životy.

Mladá kráska natočila svou vlastní smrt při bouračce:

lynx ( 11. června 2017 20:34 )

Jj. Přesně tak. Teprve při kritické situaci se pozná, kdo je řidič a kdo je pojízdný průser. No hlavně, že to přežila. Když už tedy opoměla základní ostražitost v místě kde ke střetu se zvěří může dojít.

lynx ( 11. června 2017 20:30 )

Příkladná blbka. Asi ještě neslyšela, že zvěři se nevyhýbá. Před zvěří se intenzivně brzdí. A zajíc?

naidka ( 11. června 2017 19:16 )

Žena nemusela být nutně milovnicí zvířátek . Prostě se lekla rychlého pohybu před autem a ten samý manévr by udělala i kdyby jí náhle spadl před auto kus plechu nebo kámen.

deep_ass_flsting ( 11. června 2017 17:54 )

Hlavně že ta blbá kráva nezabila nějakého nevinného člověka.

Shelby16 ( 11. června 2017 17:29 )

 Pokud malé zvíře jako zajíc těsně před vozem vběhne řidiči do vozovky, tak má prostě smůlu. Kvůli zajíci se proboha nevyplatí ohrozit na zdraví nebo zabít sebe, rodinu nebo jiného účastníka sil. provozu !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání