Na pátém kilometru Pražského okruhu ve směru na Brno bouraly tři kamiony. Policie uzavřela Cholupický tunel a odklání dopravu. Událost se stala zhruba ve 3:30 hodin ráno. Komplikace se objevují také v opačném směru, kde muselo dojít k uzavření jednoho jízdního pruhu: vysypal se sem totiž náklad jednoho z havarovaných vozů.

„U střetu tří kamionů zasahovaly dvě jednotky pražských hasičů. Nehoda zcela zablokovala komunikaci ve směru na Brno. U události zasahovali hasiči z modřanské a krčské stanice, kteří zajistili místo nehody proti vzniku požáru a předali lehce zraněnou osobu do péče zdravotnické záchranné službě,“ uvedl k situaci mluvčí pražských hasičů Martin Kavka.

Od 11:00 mohou řidiči místem nehody projíždět jedním jízdním pruhem, podle mluvčího Tomáše Hulana je na místě nezbytné přeložit náklad z havarovaného kamionu. K další nehodě dvou kamionů podle něj došlo v opačném směru na 81,5. kilometru směrem na Plzeň. Tady se bouralo v 7:30 hodin, jeden z kamionů měl po střetu zůstat ležet na boku a místo je s opatrností průjezdné.

Podívejte se na fotografie z místa nehody:

Fotogalerie
3 fotografie