Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Horor na cestě do Chorvatska: Manželský pár uspali a okradli!

Horor na cestě do Chorvatska: Manželský pár uspali a okradli!
Horor na cestě do Chorvatska: Manželský pár uspali a okradli!  (Autor: Profimedia)
Autor: dce - 
3. července 2017
14:08

Skutečnou noční můru si prožil manželský pár ze Slovenska na cestě na dovolenou do Chorvatska. Na jedné z čerpacích stanic se stali oběťmi zlodějů, kteří je uspali a okradli!

Manželský pár z Košic jel na dovolenou do Chorvatska v karavanu. Náročnou cestu přerušili u jedné z čerpacích stanic, kde si chtěli  pár hodin odpočinout. To se jim ale stalo osudným – právě zde si je totiž vyhlédli zloději, ze kterých se vyklubal organizovaný gang!

Místo pár hodin spánku je čekal dlouhý odpočinek. Probudili se až druhý den ráno, když jim na dveře karavanu zaklepal neznámý muž. „Neznal jsem ho, ale otevřel jsem, že co chce,“ popsal podle serveru Topky.sk situaci okradený Slovák.

Muž měl pár informovat, že jejich auto v noci vykradli. Až v tu chvíli si manželé uvědomili, jak jsou ve skutečnosti unavení, ačkoliv se právě probudili. Věci v karavanu navíc nebyly na svém místě. „Tak sucho v ústech jsem dlouho neměl. Museli použít nějaký plyn,“ prozradil okradený muž.

Navíc nebyli jedinými oběťmi zlodějů. Jiný pár ze Slovenska zde také okradli stejným způsobem. Slováci pak vyhledali v Záhřebu ambasádu, aby je poprosili o radu, co dělat dál. Tam jim řekli, aby se obrátili na policii. Zbytek cesty na dovolenou nakonec mohli absolvovat díky rodině, která jim poslala potřebné finance.

Monikay ( 3. července 2017 18:41 )

Tak naštěstí to přežili

bizon_pepa ( 3. července 2017 17:50 )

Jde o to si tam vynachvaluje. Jezdit tam 10 let musí být neskutečný opruz. Vždycky je mi líto, jak tam rodiče tahaj malé dětí.

deep_ass_flsting ( 3. července 2017 16:27 )

To bych na tom musel být tak mizerně jako ty.

pomoooc-hori ( 3. července 2017 16:20 )

Přesně. Seď na pérdeli na diskuzi, kašpare.

deep_ass_flsting ( 3. července 2017 16:00 )

A tím má jako oslnit?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání