Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Řidička nedala přednost kamionu: Zahynuli čtyři lidé včetně školačky (†11)

Autor: lm - 
12. června 2017
21:36

Čtyři životy vyhasly při vážné dopravní nehodě u slovenského Trenčína. Řidička (†28) osobáku nedala přednost kamionu a vjela mu přímo pod kola. Celá posádka osobního vozu na místě zahynula, nejmladší oběti bylo teprve 11 let.

K vážné dopravní nehodě došlo v neděli po poledni na křižovatce u Trenčína. Posádka vozu Ford Focus se tudy vracela do Lučence, domů už ale nedojeli. Při vjíždění na hlavní silnici je totiž smetl kamion, jemuž řidička osobního vozu nedala přednost. Kamioňák (26) se ještě snažil brzdit, nehodě ale nemohl zabránit.

„V osobním voze byly čtyři zaklíněné osoby, které jsme vystříhali. Nekomunikovaly a následně jsme je odevzdali do rukou záchranné služby,“ sdělil TV JOJ velitel zásahu Juraj Oravec. „Tři osoby utrpěly rozsáhlé devastační zranění, jednu osobu se záchranáři snažili několik desítek minut oživovat, ale bohužel podlehla zraněním,“ řekl mluvčí záchranářů Boris Chmel.

Při nehodě podle Nového Času zahynula řidička Dáša (†28), Alena (†55) a její syn Adam (†26). Nejmladší obětí je teprve jedenáctiletá školačka Mária. Řidiči kamionu se při nehodě nic vážnějšího nestalo, dechová zkouška u něj vyloučila alkohol.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání