Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Oblačno, bouřka 21°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matku a dvě děti našli mrtvé v domě Johna Lennona

Autor: aba - 
5. června 2017
23:10

Arena Saaed a její dvě děti byly nalezeny v jejich bytě, v bytovém domě v Liverpoolu, kdy kdysi žil i John Lennon. Příčina smrti matky a dětí zatím není známá, z vraždy byla obviněn otec rodiny.

Tělo matky Arene a jejích dvou dětí, šestileté dcery Shadii a čtyřletého synka Ramiho bylo objeveno v přízemním bytě domu na Falkner Street v budově, kde v šedesátých letech bydlel se svou ženou Cynthií člen skupiny Beatles John Lennon.

Mrtvé děti s matkou byly objeveny 30. května a sousedé z okolí byli evakuováni kvůli podezření na únik plynu. Ten se ale nepotvrdil a příčina smrti prozatím není zveřejněná. Neví se ani, co konkretně je tajemná substance nalezená na místě činu.

Za podezření na vraždu Arene a dětí byl na místě zatčen její manžel, třicetiletý Sami Salem. Ten byl ještě ten den, poté, co se mu udělalo nevolno, převezen do nemocnice. Následujícího dne z ní byl propuštěn a od té doby je za mřížemi, kde čeká na soudní proces, který začne na konci června. 

Britská média kontaktoval i člen rodiny mrtvé Aren, která má většinu příbuzných v rodném Jemenu. Ten měl strach případ komentovat, pomocí překladače ale sdělil, že obě děti byly narozené v Británii. 

Video  Beatles skrz naskrz – Unikátní a neznámé fotografie z archivu The Beatles Book  - Vydavatelství Knihy Omega
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání