Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 18°C

Opilý mladík (18) z Třebíče chtěl podřezat taxikáře střepem: Prý ho odmítl dovézt do Brna

Opilý mladík (18) z Třebíče chtěl podřezat taxikáře střepem: Prý ho odmítl dovézt do Brna (ilustrační foto).
Opilý mladík (18) z Třebíče chtěl podřezat taxikáře střepem: Prý ho odmítl dovézt do Brna (ilustrační foto).  (Autor: Městská policie Most)
Autor: čad - 
2. května 2017
14:06

Až deset let za mřížemi hrozí mladíkovi (18) z Třebíče. Ten v pátek 28. dubna střepem z rozbité lahve v ruce nutil řidiče (46) třebíčské taxislužby, aby jej odvezl do Brna.

„Při dotazu na placení mladík vytáhl hrdlo rozbité lahve a řidiči ostrý střep přiložil ke krku,“ uvedla mluvčí policie Jana Kroutilová. Překvapený šofér se začal bránit a z vozidla se mu podařilo utéci. Útočník jej však stačil pořezat na rukou. Poté usedl na místo řidiče a s vozidlem se snažil ujet.

„Zraněný řidič se při jeho neúspěšných pokusech o nastartování auta vrátil zpět a vytáhl mu klíčky ze zapalování,“ líčila vzájemnou tahanici policejní mluvčí. Prchajícího řidiče taxislužby s klíčky od vozu se agresivnímu mladíkovi podařilo po pár metrech dostihnout a fyzicky jej znovu napadl. To už však na místo přijížděla policejní hlídka, která mladého útočníka zpacifikovala.

„Mladý agresor policistům nadýchal 1,15 promile alkoholu a byl obviněn ze zvlášť závažného zločinu loupeže a přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ dodala Jana Kroutilová.

Soud před nedávnem poslal na doživotí vraha tří pražských taxikářů:

Video  Případ taxivrah: Davidu V. hrozí doživotí, policie ho dopadla ve vězení.  - Jan Jedlička
Video se připravuje ...

newborec ( 2. května 2017 18:52 )

molaza: Internetový primitiv z popisu trestného činu hned pozná, koho je pachatel volič? Ty jsi člověče jeden velký chodící mindrák

moiaza ( 2. května 2017 14:53 )

Normálka. Zřejmě volič krajní pravice. Havlův výplod.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání