Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Řidič krvácející z tepny utekl po nehodě z auta. Když ho policie našla, zjistila proč

Autor: aba - 
9. ledna 2017
15:21

Zachránili mu život, i když o to nestál. I tak se dá popsat zásah policistů u dopravní nehody, při které dostal řidič na zasněžené silnici smyk a narazil do stromu. Toho si všiml projíždějící taxikář, jenž zraněnému řidiči, kterému z rány na hlavě silně tekla krev, pomohl a zavolal policii. Než však přijela, zraněný řidič z auta zmizel.

Už když se zraněným sedmatřicetiletým mužem komunikoval řidič taxislužby, první, o co ho žádal, bylo, aby nikomu nevolal, že je v pořádku. To zachránce naštěstí ignoroval a přivolal policejní hlídku. Než ale přijela, zraněný řidič z auta zmizel a policie po něm začala pátrat.

Našla ho v nedalekém firemním objektu, poskytla mu první pomoc a zavolala záchrannou službu, která ho odvezla do Oblastní nemocnice v Kladně. Tam lékaři odhalili tepenné krvácení, které muže ohrožovalo na životě.

Důvod, proč muž o pomoc nestál, zjistili policisté záhy. Po provedené dechové zkoušce odhalili v jeho krvi 1,22 promile alkoholu. Kromě toho se jim muž i snažil namluvit, že auto vůbec neřídil, což policie díky svědkům a stopám okolo vozidla a místa nehody vyvrátila.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání