Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Komu ty jedna bílá mr*ko máš co přát! Dva muži na Silvestra brutálně zmlátili Báru s Jardou

Komu ty jedna bílá mr*ko máš co přát! Dva muži na Silvestra brutálně zmlátili Báru s Jardou.
Komu ty jedna bílá mr*ko máš co přát! Dva muži na Silvestra brutálně zmlátili Báru s Jardou.  (Autor: Deník.cz)
Autor: dce - 
4. ledna 2017
12:21

Šokující případ řeší od silvestrovské noci policie v Jirkově na Chomutovsku. Barboru a Jaroslava Dvořákovy zde bezdůvodně zmlátila dvojice Romů. Policie případ vyšetřuje jako přestupek.

Zbití a celí od krve – tak dopadli manželé Dvořákovi krátce po půlnoci na Nový rok. Dvojice Romů je zcela nečekaně napadla nedaleko jejich domova v Jirkově, na místě zasahovala policie i záchranka.

Barbora a Jaroslav Dvořákovi šli vyprovodit domů svou příbuznou. Jen pár kroků od jejich domu je minuli dva statní Romové, kteří na ně cosi pokřikovali. Paní Dvořáková se, jak píše server Deník.cz, na dva muže otočila a popřála jim hezký Nový rok. To, co následovalo, nemohl nikdo očekávat.

„Komu ty jedna bílá mr*ko máš co přát!“ křičel na ně jeden z Romů. Oba se k Dvořákovým rozeběhli a napadli je. „Jeden z těch Romů mi dal pěstí a spadla jsem na zem,“ vysvětluje paní Dvořáková. Manžel ji bránil, ona sama si dál nic nepamatuje – probrala se, až když byla na místě policie.

Policisté na místě situaci uklidnili, z účastníků ale u sebe nikdo neměl doklady. Policisté dvojici útočníků nechali údajně jít a Dvořákovým řekli, ať si zranění nechají ošetřit. Paní Dvořákové přivolali známí, kteří se na místě objevili, záchranku. „Motala jsem se a zvracela, lékař ze záchranky mi však řekl, že jsem v pořádku a ty problémy mám z alkoholu. Já jsem však na Silvestra pila jen málo. Na Nový rok se mi stále motala hlava a zvracela jsem, až teprve další den ráno se mi udělalo lépe,“ uvedla napadená Dvořáková.

Policie případ dál vyšetřuje, probíhají výslechy; zatím je věc vedena jako přestupek. „Je možné, že na základě vyšetřování případ překvalifikujeme na trestný čin,“ řekla policejní mluvčí Jaromíra Střelcová. Rodina mezitím uvažuje, že na dva násilníky podá trestní oznámení. 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání