Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Otec po hádce s přítelkyní oběsil dceru (†1), pak sebe. Vysílal to na Facebooku

Autor: lm - 
25. dubna 2017
13:56

Žárlivý muž (†20) po hádce s přítelkyní (21) oběsil svou jedenáctiměsíční dcerku a pak sám spáchal sebevraždu. Odporný čin navíc vysílal v živém přenosu přes Facebook. Policii zalarmovala matka holčičky, která hrůzné video viděla. Bohužel už bylo pozdě.

K obrovské tragédii došlo na thajském ostrově Phuket. Wuttisan Wongtalay se tu pohádal se svou přítelkyní, na kterou velmi žárlil a obvinil ji z nevěry. „Ve tři ráno mi kontroloval telefon a vyhrožoval, že mě zabije. Strašně jsem se ho bála, a tak jsem utekla z domu a Betu jsem nechala s ním,“ popsala serveru Phuket News Jiranuch Trirat (21).

„Domů jsem se vrátila až později odpoledne a nikdo tam nebyl. Volala jsem mu, aby Betu přivedl zpět, ale nepodařilo se mi s ním spojit. Pak jsem viděla to video a zavolala policii,“ doplnila zoufalá žena.

Policisté okamžitě rozjeli pátrání, bohužel už ale bylo pozdě. Těla otce a jeho dcery našli v jedné z opuštěných budov. „Video nahrál v 17:45 a telefonát jsme obdrželi v 18:30,“ uvedl Sanit Nookhong z Thajské královské policie.

Video: „Dneska to všechno skončí,“ vzkázala děvčata a vyšla vstříc vlaku

Video  „Dneska to všechno skončí,“ vzkázala děvčata a vyšla vstříc vlaku  - Karel Kopáč, Aktu.cz, Matěj Šrám, Dagmar Čechová
Video se připravuje ...

bre-burda ( 25. dubna 2017 15:00 )

Tahle zvrhlost se šíří světem jako mor. Lidi si myslí, že děti jsou jejich majetek a že mají právo je sprovodit ze světa, když to sami chtějí skoncovat. Kdyby šlo poznat, co obmýšlí, pověsil bych ho předtím za koule do průvanu!

matno ( 25. dubna 2017 14:57 )

Myslím, že ta doba o které jste se zmínil, není až tak daleko. Asi před 14 dny proběhla tiskem zpráva z nějakého průzkumu, podle něhož se u nás k náchylnosti k osobám stejného pohlaví přiznává 20% mladých.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání