Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pos*ala jsem ti celý život! Školačky šly prý za ruce proti vlaku po hádce

Autor: ljš - 
10. dubna 2017
12:05

Tragédie, která otřásla celým Českem! Dvě asi patnáctileté dívenky zemřely v sobotu odpoledne na kolejích u Mlékojed. Podle svědků se školačky chytly za ruce a vydaly se přímo proti vlaku, který je srazil. Strojvůdce už tragédii nemohl zabránit. Z nedávného výroku jedné z nich na Facebooku jde přitom hrůza...

Zda dívky spáchaly sebevraždu, nebo šlo o šílenou nešťastnou náhodu se zatím s určitostí neví. Svědectví z místa tragédie ale bohužel vedou spíše k úvahám o první možnosti. „Strojvedoucí na ně troubil a brzdil, to bylo slyšet. Lidé, co stáli přímo u přejezdu, je viděli, jak se chytly za ruce a šly přímo proti tomu vlaku. Nevím, jestli to udělaly schválně, nebo jestli si třeba chtěly fotit selfie,“ řekl místní muž, který si nepřál být jmenován.

Podle známých dívek navíc jedna z nich před smrtí psala na sociální síti o sebevraždě. Nyní však takový příspěvek na jejich profilech k nalezení není. Je z nich ale zřejmé, že se dívky před necelými dvěma týdny pohádaly.

„Cos to udělala, p*zdo,“ psala jedna dívka té druhé. „Pos*ala jsem ti celý život. Mrzí mě to,“ odpověděla jí kamarádka. „Nemrzí,“ odepsala. Nakonec se dívky podle všeho usmířily. Zda tragédie s jejich podivnou konverzací nějak souvisí, se ale zatím neví. 

Příčiny neštěstí se snaží zjistit policie, která ale zatím kvůli probíhajícímu vyšetřování a věku zemřelých nechce případ blíže komentovat.

 

6010 ( 16. dubna 2017 08:17 )

O mrtvých jen dobře, ale byly to zřejmě dvě krávy, když nemyslí na své příbuzné. Pro sebe to vyřešily, ale co rodiče?

mazliva.samicka ( 12. dubna 2017 11:18 )

To je trefný...Život na srač.ky má teď ten strojvůdce...

ejvm1712 ( 11. dubna 2017 10:07 )

Dnešní holky celý dny sedí o netu,nudí se a nic nedělají. Vyhlídky do budoucnosti taky žádný(nezaměstnanost,úbytek morálky,úcty). Mlaďáci by měli makat a občas by měla přiletět nějaká ta facka a hned by je přešly ty debilní pozy.

yarda ( 10. dubna 2017 23:12 )

Občas si počtu na Zpovědnici a z toho co se tam někdy dočtu nejsem moc veselý. Samý zpackaný život, úvahy o sebevraždě a podobně.

blah.. ( 10. dubna 2017 22:34 )

nebude ich skoda. vyjadrovat sa v 15tich o posranom zivote.. to museli byt nejake fetacke slapky

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání