Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šokující video: Učitelka Svetlana (45) udusila dceru (†12) a vyhodila ji z balkonu!

Autor: lm - 
4. května 2017
16:05

Matka zavraždila svou dvanáctiletou dceru a pak její tělo hodila před zraky sousedů z balkonu. Svetlana (45) se následně pokusila o útěk, ale byla zadržena. Podle nepotvrzených informací matka trpěla neléčenými psychickými problémy. 

K děsivému incidentu došlo za bílého dne na jihu Ukrajiny ve městě Enerhodar. Pětačtyřicetiletá Svetlana Šelevejster tu před zraky sousedů vyhodila z balkonu 9. patra svou 12letou dceru, kterou předtím zavraždila. Podle místních médií holčičku nejspíš udusila.

Sousedé ihned zavolali policii a žena byla díky jejich informacím zadržena. Svetlana se totiž po odporném činu pokusila o útěk. Žena, která pracovala jako učitelka, prý trpěla psychickými problémy, se kterými se nechtěla léčit.

„Znám matku jako dobrou a laskavou osobu. O tu dívku bylo vždy postaráno a měla dobré vychování. Dobře se učila a byla hodná. Měly spolu přátelské vztahy, nemohu to pochopit,“ popsala rodinná známá Arina Onoprienko.

Svetlana byla obviněna z vraždy, na verdikt si počká ve vazbě. Její manžel ani starší dcera nebyli v době incidentu doma.

Varování: Video obsahuje drastické záběry!

Limone ( 5. května 2017 02:26 )

 Učitelku okamžitě hodit do vápna, jako každého, kdo spáchá trestný čin a vzhledem ke zjištěné duševní poruše, nebo chorobě, není za své jednání trestně odpovědný !!!

santikxauz ( 4. května 2017 22:52 )

Co také chtít po ukrajince.

y1xcvbnm ( 4. května 2017 21:28 )

o jakém Toníkovi to Tonča mluví?????

..krakonos500 ( 4. května 2017 20:25 )

"Varování: Video obsahuje drastické záběry!" Ano, ty reklamy jsou fakt hnus.

kukuku ( 4. května 2017 19:08 )

Třeba si dcerunka nechtěla v sešitech linkovat okraje.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání