Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nová fakta o smrti dvou dívek na Mělnicku: Co už vyšetřovatelé zavrhli?

Autor: ČTK, lm - 
9. dubna 2017
12:12

Dva mladé životy vyhasly v sobotu odpoledne u Mlékojed na Mělnicku. Dvě přibližně patnáctileté dívky tu na železničním přejezdu srazil vlak. Případem se nyní zabývá policie a Správa železniční dopravní cesty (SŽDC). Vyšetřování zatím ukázalo, že výstražná signalizace v době neštěstí fungovala. ČTK to dnes řekl mluvčí správy Marek Illiaš.

Vyšetřování tragédie dál pokračuje, jednou z možných verzí je i to, že dívky vstoupily do kolejiště ve chvíli, kdy přijížděl vlak, záměrně. Jedna z nich měla podle informací TV Nova předtím psát na sociálních sítích o sebevraždě. Policie zatím k případu další informace nezveřejnila.

Podle našich informací šlo o dvě asi patnáctileté dívky. Záchranné složky vyjížděly v sobotu kolem 17:30 na místo neštěstí, které leží na regionální trati mezi Neratovicemi a Všetaty. Zranění obou děvčat byla podle policejního mluvčího Zdeňka Chalupy neslučitelná se životem.

Provoz na trati byl přibližně tři hodiny zastaven, cestující přepravovaly náhradní autobusy.

Podobná tragická událost se stala před osmi lety v Brně-Komárově. Rychlík tam v dubnu 2009 srazil dva chlapce ve věku deset a 11 let. Neštěstí se stalo, když přebíhali trať.

zdenuska108 ( 10. dubna 2017 08:31 )

Co to je tady za blbce,už jen podle nicku,NELEZTE SEM VŽIJTE SE DO ROLE RODIČŮ,,CO KDYBY TO BYLI VAŠE DĚTI.? ZAJDĚTE SINA P S Y CH O.

modrypupik ( 9. dubna 2017 18:50 )

holky udělali šílenou kravinu, která je k tomu zřejmě vedla....chudáci rodiče a sourozenci......VY CO TU PÍŠETE SPROSTÉ HLOUPÉ KECY...BĚŽTE UŽ DO PR...DE...LE

egyptanka ( 9. dubna 2017 16:51 )

Nezbývá než doufat že to nebyly sestry.

kara ( 9. dubna 2017 16:10 )

Strašný

Brnooo ( 9. dubna 2017 14:16 )

Seděly v příkopě a jak viděly přijíždět vlak, tak vstaly, chytly se za ruce a šly naproti vlaku. Celé to viděla holka, co seděla v autě na přejezdu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání