Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tajemný muž skočil pod vlak v tunelu: Pokrčil rameny, sklopil oči a čekal, popsal strojvůdce

Autor: ljš - 
2. dubna 2017
08:00

Šel si pro jistou smrt! Policie stále neví, kdo je tajemný sebevrah, který v nelahozeveském tunelu skočil pod vlak. Vydali proto jeho přibližnou podobu a snímky oblečení.

"Při průjezdu nelahozeveským tunelem mi najednou vstoupila z výklenku do profilu osoba, na kterou jsem zahoukal. Zavedl jsem rychločinné brždění a už jsem v podstatě dál nemohl nic dělat," řekl v pořadu Na stopě strojvůdce Leonard Holý.

Muž se podle něj choval rezignovaně. "Koukal na mě, pokrčil rameny, neměl ani tendenci uhnout, jen sklopil oči a čekal, co bude," dodal.

Zemřelý u sebe neměl žádné doklady, policisté se tak snaží vypátrat jeho identitu. Kvůli devastujícím zraněním však nemohli zveřejnit mužovu fotografii, vydali pouze její výřez a nechali zhotovit identikit.

Sebevraha by také mohl někdo poznat podle oblečení, které měl na sobě. "Šlo o světlemodré džíny se světlým látkovým opaskem s masivní kovovou sponou z bílého kovu, zimní bundu zn. MONTEGO, velikosti XL, tmavě modré barvy se zapínáním na zip se stojatým límcem. Vnitřní strana bundy byla prošívaná. Pod bundou měl šedomodrou mikinu z fleece, světle šedé tričko bez potisku zn. BLOSSOM, velikosti XXL. Obutý byl do kotníčkových látkových bot značky G. LANETTI tmavě modré barvy s bílou podrážkou, tmavými tkaničkami, bílým prošitím švů, velikosti 46. Přes rameno měl černou koženkovou brašnu značky CARRARO VERA PELLE. Taška má dvě magnetické spony a boční zipy," uvedla policejní mluvčí Markéta Johnová.

"Žádáme občany, aby informace o totožnosti mrtvého, případně o jeho pohybu před touto tragickou událostí, sdělili mělnickým kriminalistům na telefonním čísle 606 691 243 nebo 974 876 614. Volat můžete i na bezplatnou linku 158," dodala mluvčí.

Podívejte se na video, jak statečný řidič zachránil v Číně sebevražedkyni:

Video  Hrdinný řidič zachránil dívku, která chtěla spáchat sebevraždu.  - YouTube
Video se připravuje ...

alIahakbar ( 2. dubna 2017 16:32 )

Škoda, že to nebyl zdenekk

vosavopruz ( 2. dubna 2017 13:07 )

že má takhle někdo odvahu nechat se přejet vlakem,fuj hrozná smrt

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání