Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Muž riskuje život, aby zachránil nebohou stařenku! Tu málem přejel vlak

Autor: haj - 
12. března 2017
22:51

Doslova ve správné chvíli na správném místě byl Jon Mango, který neváhal a hrdinně zachránil nebohou stařenku, kterou málem přejel vlak při přecházení přes koleje. Dramatickou chvíli, v níž šlo doslova o minuty, navíc zachytila kamera.

Starší dáma se belhala o dvou berlích přes železniční přejezd v New Jersey. Každý krok pro ni byl očividně obtížný, rychleji jít nemohla a možná si kvůli bolestem ani nevšimla, že se už zavírají závory a z pravé strany se na ni řítí vlak.

Video  Muž zachránil stařenku těsně před přijíždějícím vlakem.  - Youtube
Video se připravuje ...

Naštěstí se na scéně objevil Jon Mango. Všiml si, že babička už nemůže stihnout přejít, a tak rychle vystoupil z auta a snažil se ze všech sil pomoci. „Koukám na to a vidím ji přecházet. Říkám si: ‚To nevypadá dobře‘,“ svěřil se s bezprostředními pocity Mango televizní stanici ABC7.

„Rozběhl jsem se na koleje a tahal jsem ji za ruku. Byla vyděšená, jako bych jí chtěl něco udělat. V podstatě se zastavila, jak byla vyděšená, tak jsem se ji snažil odtáhnout za ruku a tlačit ji odtamtud pryč. Bylo to pro ni hodně těžké,“ popsal muž, který se brání nálepce hrdiny.

„Nejsem hrdina, neudělal jsem nic. Jen jsem něco viděl a něco bylo potřeba udělat,“ dodává skromně statečný zachránce, kterému v poslední chvíli přiběhl na pomoc další muž. Společně už se jim povedlo stařenku odtáhnout.

 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi